Neler Yeni

Mi̇lli̇ Savunma Üni̇versi̇tesi̇ Sinavinız Nasıl Geçti

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,481
İsim
Oğuz
Beyler bayanlar. Hevesinizi kırmak istemem lakin önceki msü girenler ve tecrübesi olan çoğu arkadaşımdan duyduğum net bilgi şudur ki, sınavdan tam da çekseniz mülakatta eleneceksiniz. Yukarıda bir abiniz amcanız yoksa fazla heveslenmeyin. Olurda şansınız yaver gider bir yerlerde gelirsiniz. Mülakatta full doğru bile bilseniz elenme şansınız var. Torpil yapan yapana. Neyse...
Knk babam Albay konuşsam çok şey söylerim de biri falan görür konuşmiyim. Yine de şunu söylemek istiyorum eğer kendinizi az da olsa geliştirmişseniz ve komutanlarla düzgün konuşursanız; diksiyondur, utanmadır vs. okula girersiniz.

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
türkçe 22
sosyal 19
mat 23
fen 15

Zechion

80+ Silver
Ösym'nin sitesinde tüm sorular var hocam ama tek tek yani hesaplaman biraz zaman alabilir.
Yok hocam ben daha girmedim. Benim sınavım daha seneye. Sadece merakımdan sorulara bakmak istedim. MSÜ tyt düzeyinde olduğundan yapabilecek miyim acaba merakı var.

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yankı Özkan
Yok hocam ben daha girmedim. Benim sınavım daha seneye. Sadece merakımdan sorulara bakmak istedim. MSÜ tyt düzeyinde olduğundan yapabilecek miyim acaba merakı var.
Benim şahsi görüşüm şu: kendi okulumda girdiğim deneme sınavları, önceki senelerin tyt ve ayt sınavlarına daha benzer. Yani yks'de sosyali bu kadar zorlayacaklarını sanmam.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek
2019-2021 Yalova DAMYO şimdi bu postu görünce duygulandım :)

r4NG3r

80+ Silver
Beyler bayanlar. Hevesinizi kırmak istemem lakin önceki msü girenler ve tecrübesi olan çoğu arkadaşımdan duyduğum net bilgi şudur ki, sınavdan tam da çekseniz mülakatta eleneceksiniz. Yukarıda bir abiniz amcanız yoksa fazla heveslenmeyin. Olurda şansınız yaver gider bir yerlerde gelirsiniz. Mülakatta full doğru bile bilseniz elenme şansınız var. Torpil yapan yapana. Neyse...
Ben gittim elenmedim benle giren 20 kişiden sadece 1 kişi elendi.Oda zaten cümle kuramıyordu.Asıl sağlıkta eliyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,452
Üyeler
161,289
Son üye
wizzywiz
Top Bottom