Mi Müzik uygulaması bozulup duruyor.

Berk27TR

80+
Katılım
15 Temmuz 2021
Mesajlar
231
Reaksiyon skoru
72
Bütün forum üyelerine kolay gelsin. Kullandığım telefon Xiaomi Mi9T ve ana müzik dinleme programım kendi fabrikasyon Mi Müzik uygulaması. Kullanma sebebim reklamsız YouTube'u olması ve EQ yazılımının güzel olması. Ancak son zamanlarda bir şarkı ve video arattıgım zaman video yerine YouTube shorts videoları çıkıyor ve normal videolar çıkmıyor. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ne yazık ki. Lütfen bu tür yazılımla uğraşan yada genel Xiaomi ile ilgilenen forum üyeleri varsa lütfen etiketleyin bi çözüm varsa yardımcı olsunlar. Teşekkür ederim.
 
Mi Müzik uygulaması hakkında maalesef bilgim yok. Onun yerine benzer şekilde reklamsız YouTube özellikleri içeren NewPipe ve RiMusic uygulamalarını kullanabilirsiniz. NewPipe videoları reklamsız izlemenizi sağlayan hafif bir YouTube ön yüz uygulaması. RiMusic ise aynısının YouTube Music versiyonu. RiMusic'i sisteminizdeki EQ uygulaması ile etkileşimli olarak kullanabilirsiniz.

İki uygulama da açık kaynak ve sadece F-Droid mağazasından indirilebiliyorlar. Güncellemeleri de F-Droid üzerinden alıyorsunuz.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,378
Mesajlar
9,850,968
Üyeler
174,139
Son üye
yunus09
Geri
Top