dostum ben sıfırdan mining yapacağım hiç anlamıyorum sıfırdan anlatan rehber tarzında video var mı tavsiye ettiğin yardımcı olursan çok sevinirimElektriğini ödediğin sürece herhangi bir vergilendirme yok şu anlık.
Soruların varsa sorabilirsin, elimdem geldiği kadar cevaplarım.dostum ben sıfırdan mining yapacağım hiç anlamıyorum sıfırdan anlatan rehber tarzında video var mı tavsiye ettiğin yardımcı olursan çok sevinirim
Mert yeni güncelleme yollayınca kartların kazım gücü yarı yarıya düşecek diyorlar , kart eklemeye çekiniyorum ne diyorsun bu duruma ?Elektriğini ödediğin sürece herhangi bir vergilendirme yok şu anlık.
İlk defa duydum fakat öyle bir şey olursa da eski sürücüler ne güne duruyor.dMert yeni güncelleme yollayınca kartların kazım gücü yarı yarıya düşecek diyorlar , kart eklemeye çekiniyorum ne diyorsun bu duruma ?
Yok öyle değil atıyorum ETH 2.5 yada 3.0 gibi ben pek detayını bilmiyorum araştırıncada işin içinden çıkılmaz duruma geliyor kartı alıp rige koyarım sistemden ayar yaparım öyle kalır benzetme yapılacaksa arabaya sadece binen kişiler gibi sadece kullanmak amacıyla hareket ederim.İlk defa duydum fakat öyle bir şey olursa da eski sürücüler ne güne duruyor.d
ETH 2.0 gelince ETH bitecek diye bir dedikodu var.Yok öyle değil atıyorum ETH 2.5 yada 3.0 gibi ben pek detayını bilmiyorum araştırıncada işin içinden çıkılmaz duruma geliyor kartı alıp rige koyarım sistemden ayar yaparım öyle kalır benzetme yapılacaksa arabaya sadece binen kişiler gibi sadece kullanmak amacıyla hareket ederim.
Mining bitmez ama diğer coinlerde tat vermez diye düşünüyorum gerçi olduğunda belli olur gibi kazandıran şuan zaten ETC ETH RVN diğerlerini bilmiyorum.ETH 2.0 gelince ETH bitecek diye bir dedikodu var.
Doğru mu bilemiyorum. Bu yüzden tercih edilecekse Nvidia kartlar tercih edilmeli. AMD kartların alternatif coinlerde kazım güçleri pek iyi değil.
ETH bitse de mining bitmez.
Dostum 3 sorum varSoruların varsa sorabilirsin, elimdem geldiği kadar cevaplarım.