Neler Yeni

Çözüldü✓ Microsoft bizim haber sitelerinde ağlamaya başlamış bile.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,493
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Bu yepyeni Haber için ne kadar para verdiklerini bilmem de, bu işin içinde bir iş var.

Sanırım epey kullanıcı kaybetmiştir yada bizimkiler daha Windows 7 den yukarı çıkamamışlardır. :D ahahahdhshgxhs

Arkadaşlar hepinizi Linux'a davet ediyorum. Kurumsal olmayan işletim sistemi kullanmanızı öneririm. Artık bu yalvarışları neden yapıyorlar anlamanız lazım.

Sizin özel datalarınız lazım adamlara, peh diyelim ki lazım değil. Artık kimseye lazım olmayan özellik ve programları kaldırmaları gerekli.
Onlar inat ederse inatlarıyla kalırlar 5 kuruş kazanamazlar o zaman tıpış tıpış yola gelip kullanıcıların isteklerini yaparlar.

Siz her yeni çıkan sürüme hop diye atlarsanız adamlar kendini tekel ilan eder zaten.
Whatsapı gördünüz mü milleti Telegrama geçirmemek için ne kadar yalvardı ama bi kere ok yaydan çıkmıştır. Artık çoğu kanal telegram üzerinden haberleşip paylaşım yapıyor. Whatsap umurlarında değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Yuzarsef
Ben oyun oynamak için aldım kardo pc yi oyun onyamak içinde şu an sadece windows var başka bir şey yok

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,493
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben oyun oynamak için aldım kardo pc yi oyun onyamak içinde şu an sadece windows var başka bir şey yok
Sana kardeş önerisi. Windows kullamaya kararlıysan Oyundan başka hiçbirşey yazma bilgisayara.

Özel bişeyin mi var? İnternette kullanıcı profillerine mi girecen? Alışveriş mi yapacan?
Yeni SSD al Bir Linux yaz ona, Onunla özel işlerini hallet.
Kurumsal firmaların işletim sistemleri topladıkları Data ile besleniyor. Senin alacağın Lisans onların işçisine verdiği 1 aylık maaşın 10'da 1'i bile değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Yuzarsef
Sana kardeş önerisi. Windows kullamaya kararlıysan Oyundan başka hiçbirşey yazma bilgisayara.

Özel bişeyin mi var? İnternette kullanıcı profillerine mi girecen? Alışveriş mi yapacan?
Yeni SSD al Bir Linux yaz ona, Onunla özel işlerini hallet.
Kurumsal firmaların işletim sistemleri topladıkları Data ile besleniyor. Senin alacağın Lisans onların işçisine verdiği 1 aylık maaşın 10'da 1'i bile değil.
Alışveriş yaptığım sitenin sunucuları microsoft-kullanıcı hesabı açtığım sitelerin de kullandığı alt yapı microsoftun kollarına bağlı yapılarda çalışıyor çoğu ve bundan önemlisi ben Türk genciyim her yıl verilerim devletim tarafından düzenli olarak halka arz edilir. Ben kendimi yalnız hissetmeyeyim diye de 85 milyonun verileri halka arz edilir tüm dünya halklarına böylelikle veri güvenliğinin önemi bizde kalmaz. Eğer birine kızarsak da internete direkt yazdığımızda o kişinin verilerini kullanıp dalga geçer zarar veririz vs. durumu var ondan takmıyorum. Ama tavsiyen için sağol kardeşim.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,493
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Alışveriş yaptığım sitenin sunucuları microsoft-kullanıcı hesabı açtığım sitelerin de kullandığı alt yapı microsoftun kollarına bağlı yapılarda çalışıyor çoğu ve bundan önemlisi ben Türk genciyim her yıl verilerim devletim tarafından düzenli olarak halka arz edilir. Ben kendimi yalnız hissetmeyeyim diye de 85 milyonun verileri halka arz edilir tüm dünya halklarına böylelikle veri güvenliğinin önemi bizde kalmaz. Eğer birine kızarsak da internete direkt yazdığımızda o kişinin verilerini kullanıp dalga geçer zarar veririz vs. durumu var ondan takmıyorum. Ama tavsiyen için sağol kardeşim.
Bu Windows dayatması veri hırsızlığını bile geçti kardeşim.
Microsoft haberde resmen diyor ki, 2025 te herkesin Windows 11 e geçmesi yeni televizyon ve Akıllı telefon almaktan bile önemli olacak.

Mikrosoft sen kimsin ya?
Kime neyi dayatıyon olm?

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Umut Şener
Ben Windows 11 i seviyorum bir sıkıntı yok

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,493
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ben Windows 11 i seviyorum bir sıkıntı yok
Sevene karışmam tabi.
Bende tüm gereksiz şeyleri kaldırılmış win 10 22h2 seviyorum. Boşta 900mb ram kullanıyor. Win10 ssd yi taktığımda Lan kabloyu sökerim işlerimi öyle hallederim.
İnternet mi lazım? Linux ssd yi takarım Lan kablomu bağlarım işlerimi hallederim.

Ben tümden kullanmayın demiyorum. Akıl ile kullanmanızı öneririm.
Şu Windowsun internetle iletişimini kesin. Vatan ve Milletimiz hayrına bi yararımız olsun.

Oyuncular hayrına bir yararınız olsun kendilerini çeki düzene salsınlar.
Sistemi bu kadar boşuna şişirmekle işleri yürütemeyeceklerini anlamalılar.
Yahu arkadaş sistem boşta 4-5gb ram tüketirmi? hiç mi rahatsız değilsiniz?

Top Bottom