Arkadaşlar bu mouse u(microsoft classic hdq00007) almayı düşünüyorum anlayan birisi sensörünü ıps sini vs alınabilir ve alınmaz yönlerini söyleyebilirmi palm şekilde mouse kullanıyorum ve sadece csgo oynuyorum
arkadasımda var kullandım biraz ama elime tam oturmadı rahat edemedim o mouse ile
elim büyük biraz o yüzden büyük ve ağır bir mouse arıyorum
yok hocam ben bi tık daha küçük bütçe araştırmıştım,bir tek bunu biliyorum.arkadasımda var kullandım biraz ama elime tam oturmadı rahat edemedim o mouse ile
başka önerilerin varmıdır bu fiyat bandında razer essential veya 3500 e baktım fakat sensörlerinin eski oldugundan bahsettiler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük ve ağır istiyorsanız Hp omen reactor'e bir bakın derim. sensörü de iyidir.arkadasımda var kullandım biraz ama elime tam oturmadı rahat edemedim o mouse ile
başka önerilerin varmıdır bu fiyat bandında razer essential veya 3500 e baktım fakat sensörlerinin eski oldugundan bahsettiler
Mesaj otomatik birleştirildi:
değerlendireceğim varsa önerileriniz 200 civarı alabilirimHp omen reactor alabilirsin
50 TL indirimle 210 TL oluyor kesinlikle alınır.
Dediğim gibi benim önerim odur.değerlendireceğim varsa önerileriniz 200 civarı alabilirim
Cs de G102 ile çok rahat ediyorum ona bakabilirsinizArkadaşlar bu mouse u(microsoft classic hdq00007) almayı düşünüyorum anlayan birisi sensörünü ıps sini vs alınabilir ve alınmaz yönlerini söyleyebilirmi palm şekilde mouse kullanıyorum ve sadece csgo oynuyorum
Bende mouse bile yokHocam böyle klasik istiyorsanız benim mouse var takas yapabiliriz mousen varsa
Şaka bir yana bütçe ne ?