Mchose A5 Ultra Alınır mı? 2000TL Civarı Mouse Önerisi.

Meraktan sordum hocam 8k mouse bile alsam 2k da kullanırım zaten gerek yok daha fazlasına. 2k deneyimlemek güzel olurdu ama dümenden bi dongle koysalarmış keşke. Teşekkür ediyorum tekrardan.
evet orası öyle ama inan gerek bile yok. fiyat konusunda cazip gerisi boş zaten. ha fiyatı iyi diyede ürünü kötülemek olmaz. kullandıkları sensör gayet iyi

a5 ultra realtek düşük güç tüketimi mcu kullanıyor
Sanırım bu iyi bir şey :D Hiç bilgim yok hocam MCU konusunda. Sizin de fikrinizi almak isterim. Wraith, İtopya ya da Gaming.gen üzerinden almayı düşünüyorum İyzico yüzünden. yarım saattir araştırıyorum VXE R1 modelinin çok kullananı var övmüşler bol bol. Sizde bu 3 siteden 1500-2000tl civarına alınabilecek başka ne modeller var? VXE fiyatının uygun olmasıyla cezbediyor ama palm tutuş kullandığım için düşündürdü biraz. Mchose için switchleri ve mcu'su iyi diye okumuştum ve palm tutuşa uygun shape. Aralarındaki 600tl farkı vermeye değer mi, gerek var mı? ve dediğim gibi önerebileceğiniz başka modeller varsa beklemedeyim.

Sanırım bu iyi bir şey :D Hiç bilgim yok hocam MCU konusunda. Sizin de fikrinizi almak isterim. Wraith, İtopya ya da Gaming.gen üzerinden almayı düşünüyorum İyzico yüzünden. yarım saattir araştırıyorum VXE R1 modelinin çok kullananı var övmüşler bol bol. Sizde bu 3 siteden 1500-2000tl civarına alınabilecek başka ne modeller var? VXE fiyatının uygun olmasıyla cezbediyor ama palm tutuş kullandığım için düşündürdü biraz. Mchose için switchleri ve mcu'su iyi diye okumuştum ve palm tutuşa uygun shape. Aralarındaki 600tl farkı vermeye değer mi, gerek var mı? ve dediğim gibi önerebileceğiniz başka modeller varsa beklemedeyim.
Evet iyi bir şey a5 ultra dan yanayım şahsen

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,135
Üyeler
183,222
Son üye
Kemxl