SteelSeries Rival 3 Wireless Gen 2 mi MCHOSE A5 Ultra mı?

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
2200
Mchose iyi bir mouse markasıdır da stellseries hakkında bilgim yok o kadar

beyler bütçe 2k

https://www.hepsiburada.com/mchose-...-simetrik-gaming-mouse-a5-7a-pm-HBC00009AG0J4

sizce hangisi alınır? Aktif olarak rival 3 kablolu kullanıyorum ve bayağı beğenerek kullanıyorum ama 3 yıl oldu değiştirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bende Rival gen 1 wired var bazı yerleri çok hassas yani o click fiizksel olarak kronik yazılım demeyin direkt fazladan 2 click daha atıyor çok önemli değil benim için ama kronik sıkıntıları devam ediyorsa alınmaz MCHOSE A5 Ultra al geç derim sıkıntı çıkarmaz.

a5 ultra kullanıyorum istediğin soruları söyleyebilirsin gayet memnunum bu arada mousedan

a5 ultra kullanıyorum istediğin soruları söyleyebilirsin gayet memnunum bu arada mousedan
hocam şarjı ne kadar gidiyor takılma vs hiç başına geldi mi? firmware uygulaması vs nasıl? bir de son olarak bu 4k 8k ne işimize yarıyor aydınlatır mısın?

takılma arada sırada nadiren oluyor açıkcası teknik özellikler harici herşeyi sorabilirsin onlar youtubeda vs. var zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şarjı ne kadar gidiyor takılma vs hiç başına geldi mi? firmware uygulaması vs nasıl? bir de son olarak bu 4k 8k ne işimize yarıyor aydınlatır mısın?
şarjı günden güne değişiyor hocam bazı günler çok bazı günler az kullanıyorum 3-4 günde bi takıyorum şarjı bitmese bile

Rival 5 var bende süper mouse gaming için tutuş hissiyatı vs. öneririm dostum, ben 2000 TL'ye almıştım.

Rival 3 wireless modelinin scrollu çok dandik haberiniz olsun hemen bozuluyor.

Geri