Aynı konular sürekli açılsın o zaman. 1000. kez 10100F vs R3 3100 konusu da açalım. Sadece konusu daha önce açıldı dedim zaten ne bu tavırlar?Bir daha açılsın bir daha tartışılsın ne kaybederiz? Zaten forumun amacı bu.
Aynı konular sürekli açılsın o zaman. 1000. kez 10100F vs R3 3100 konusu da açalım. Sadece konusu daha önce açıldı dedim zaten ne bu tavırlar?Bir daha açılsın bir daha tartışılsın ne kaybederiz? Zaten forumun amacı bu.
Ben kategoriye göre arama yaparım. Doğrusu da budur. Benzer konularda sonradan çıktığını ve teknoloji haberleri kategorisinde açılmış olduğunu hatırlatırım.Direkt en altta çıkıyor Benzer konular kısmında.
Alıntıyı görüntüle
Dediğiniz konunun net bir cevabı var.Aynı konular sürekli açılsın o zaman. 1000. kez 10100F vs R3 3100 konusu da açalım. Sadece konusu daha önce açıldı dedim zaten ne bu tavırlar?
Cevabı her zaman aynı falan değil dediğim konunun. Cevaplar aynı olsaydı açılan o konu her seferinde 20-30 sayfa ve paso tartışma dolu olmazdı.Dediğiniz konunun net bir cevabı var.
Bu konunun cevabı ise herkesin kendi görüşüne kalmış. Net bir cevabı bulunmuyor ve herkes istediğini söyleyebilir.
Dediğiniz 10100f vs 3100 konusunun cevabı her zaman aynı olmasına rağmen yüzlerce kez açılırken bu konunun birkaç defa açılması sorun oluşturmamalıdır.
lehimize olur yeni kampanyalar vs. gelirDirek konuya giriyorum, sizce alırsa ne gibi bir değişiklik olur? Bu bizim aleyhimize mi
lehimize mi olur?
Nasıl aynı değil? Aynı ekran kartında yaklaşık fiyat farkındaCevabı her zaman aynı falan değil dediğim konunun. Cevaplar aynı olsaydı açılan o konu her seferinde 20-30 sayfa ve paso tartışma dolu olmazdı.
Fiyat farkları, Anakart desteği, İntel'in 11. Nesilde ne yapacağı falan derken 20-30 sayfa konuşuluyor. Ban yiyenler bile oldu.Nasıl aynı değil? Aynı ekran kartında yaklaşık fiyat farkında
Stok halde 10100f
OC ile 3100
Daha bu neden 20 30 sayfa tartışılıyor?
Tamamdır doğrudur da tüm durumları yanyana yazdığımızda net bir cevap ortaya çıkacaktır. Sonuçta performans testleri ortada. Aynı konunun devamlı tartışılması bazı kişilerin fanboyluk yapmasından kaynaklanıyordur.Fiyat farkları, Anakart desteği, İntel'in 11. Nesilde ne yapacağı falan derken 20-30 sayfa konuşuluyor. Ban yiyenler bile oldu.
Sizin fikriniz, saygı duyarım.Bu konu ise belli bir cevabı olmayan fikir belirtme konusu. Birkaç defa açılması bence sorun değil.