Rehber Microsoft Edge Nasıl Kaldırılır

Onu yeni duydum bende baya zoruma gitti ben şuanlık gx kullanıyorum çoğu yer işaretim fln orda diye ama geçeceğim başkasına en yakın zamanda edge dılında ne önerirsiniz
Mozilla Firefox önerebilirim, şuan kullandığım tarayıcı kendisi. Edge güzel tarayıcıdır. Chrome güzel tarayıcıdır.

kanka benim görev yöneticimde açık değilken bile çalışıyor zaten silmek isteseniz bile yönetici olarak çalıştırmassanız silmiyor
Microsoft Edge zaten üzgün. Birde o öyle boş boş dururken silmek mi?

Onu yeni duydum bende baya zoruma gitti ben şuanlık gx kullanıyorum çoğu yer işaretim fln orda diye ama geçeceğim başkasına en yakın zamanda edge dılında ne önerirsiniz
Edge dışında demişsin de edge su an aralarında en iyisi. Herhangi bir yamuk yapmıyor chrome'a göre çok daha az ram tüketiyor. Ve çok hoş geliyor bana en başta yapılan 1-2 ayar ile kullanımı çok güzelleşiyor

Mozilla Firefox önerebilirim, şuan kullandığım tarayıcı kendisi. Edge güzel tarayıcıdır. Chrome güzel tarayıcıdır.
edge güzel tarayıcı fakat geliştirmesi yok eklenti ekleyemiyoruz falan

Arka planda çalışıp ajan gibi davrandığı yok, Chromium tabanlı son derece güzel bir tarayıcı.
"Eklentiler, eklenmiyor." diye bir şey yok, Chromium tabanlı olduğu için mağazadaki her eklenti çalışıyor.
Son derece hızlı bir tarayıcı, Windows Defender ile tam uyumlu, en az RAM kullanan tarayıcılardan biri.
Üstelik oldukça sade ve pratik, hâl böyle iken kaldırmaya gerek yok. Bilakis kullanın, gayet güzel tarayıcı.

Edge dışında demişsin de edge su an aralarında en iyisi. Herhangi bir yamuk yapmıyor chrome'a göre çok daha az ram tüketiyor. Ve çok hoş geliyor bana en başta yapılan 1-2 ayar ile kullanımı çok güzelleşiyor
edge de bütün bilgileri iş ortakları ile satıyor
1613650881309.png

kanka 1 sekme açınca 250 300 mb ram kullanıyo chrome 3 sayfada 171 kullanıyor
1613651131624.png

nası ya opera gx kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,535
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri