Neler Yeni

Yardım Microsoft flight simülatör 2020 indirmeme rağmen tekrar indiriyor

Mirace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mirace
Flight simülatör indirdim paket açılıyor kısmı geldi bekle bekle gitmeyince kapattım geri açtım fakat oyun inmeme rağmen tekrar indirme yapacağını söylüyor çözümü nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acil yardım lütfen

Bir daha indiremem zaten yüksek boyutlu bir oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mazlum Mert rencper
Flight simülatör indirdim paket açılıyor kısmı geldi bekle bekle gitmeyince kapattım geri açtım fakat oyun inmeme rağmen tekrar indirme yapacağını söylüyor çözümü nedir

Acil yardım lütfen

Bir daha indiremem zaten yüksek boyutlu bir oyun
Oyunun inmesi için pcyi açık bırak tam indirmediği için tekrardan indirmeye başlamış bende ilk yüklememde pcyi sabaha kadar açık bırakmıştım

Mirace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mirace
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun inmesi için pcyi açık bırak tam indirmediği için tekrardan indirmeye başlamış bende ilk yüklememde pcyi sabaha kadar açık bırakmıştım
İlk önce 120 GB indi sonra paket açılıyor dedi bekle bekle açılmadı sonra launcheri kapattım kapatıp açınca 58 GB geldi yükleme paketleri yolu kısmından oyunu yüklediğim klasörü seçince 163 GB inecek dedi kafayı yiyecem

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mazlum Mert rencper
İlk önce 120 GB indi sonra paket açılıyor dedi bekle bekle açılmadı sonra launcheri kapattım kapatıp açınca 58 GB geldi yükleme paketleri yolu kısmından oyunu yüklediğim klasörü seçince 163 GB inecek dedi kafayı yiyecem
Olmazsa sil tekrar yükle temiz kurulum yap muhtemelen eksik dosya inmiştir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,084
Üyeler
163,941
Son üye
Ahmet166
Top Bottom