knk şimdi xplane 11 daha gerçekçi mekanik ler falan pilotlar falan onla eğitiliyor fs2020 ise böyle takılıcam hobi amaçlı daha güzel sen profesyonel lik istersen xplane 11 al öylesine takılcaksan fs2020Arkadaşlar ikisininde fiyatı yüksek boşuna harcamak istemiyorum. Hangisini almalıyım bu arada yanlış yere konu açtıysam özür dilerim.
öylesine ya aslında uçaklar hakkında bayağı bilgim var ama joyistiğim falan yok onun için ben mfs2020 alayımknk şimdi xplane 11 daha gerçekçi mekanik ler falan pilotlar falan onla eğitiliyor fs2020 ise böyle takılıcam hobi amaçlı daha güzel sen profesyonel lik istersen xplane 11 al öylesine takılcaksan fs2020
hmm knk fs2020 joystick siz oynanmaz haberin olsun xplane de mouse control var o bin basar fs2020 klavyeyle control ediyorsun gta5 de uçak kullandıysan aynısı numpad ileöylesine ya aslında uçaklar hakkında bayağı bilgim var ama joyistiğim falan yok onun için ben mfs2020 alayım
o zaman birde 300 tl joyistik belki daha fazla similasyon işleri hekketen bütçe gerektiriyorhmm knk fs2020 joystick siz oynanmaz haberin olsun xplane de mouse control var o bin basar fs2020 klavyeyle control ediyorsun gta5 de uçak kullandıysan aynısı numpad ile
Flight Simulator game pass de var.Bu sayede ayda 30tl ye oynayabilirsiniz.Arkadaşlar ikisininde fiyatı yüksek boşuna harcamak istemiyorum. Hangisini almalıyım bu arada yanlış yere konu açtıysam özür dilerim.