YazılımKafa
80+ Gold
Xbox Game pass denemek için sıfırdan bir mail açıp game pass aldım. Daha bir kaç gün önce almıştım. Bugün baktım hesabımın şifresi olmuyor ve doğrulama maili yapılmış o maili bilmiyorum. Bu kadar hızlı nasıl çalınabilir? Beni mi bekliyordu bu şahıslar! Kart bilgisi ile kurtarmaya çalışıyorum yine hata veriyor muhtemelen adres ya da isim yanlış. Zaten diğer bilgiler doğru. Kredi kartı bilgisi girmişim hala niye reddediyor anlamıyorum. En azından iletişime geçsinler bir şey yapsınlar. Sitede otomatik yardım dışında bir şey bulamadım. Önerebileceğiniz bir şey var mı? Doğrulama için ek yöntem yapmamıştım zaten 1 seferlik açtığım bir hesap.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu konumu yanlış. Başta xbox hesabım çalındı yazacaktım o yüzden yanlış olduXbox Game pass denemek için sıfırdan bir mail açıp game pass aldım. Daha bir kaç gün önce almıştım. Bugün baktım hesabımın şifresi olmuyor ve doğrulama maili yapılmış o maili bilmiyorum. Bu kadar hızlı nasıl çalınabilir? Beni mi bekliyordu bu şahıslar! Kart bilgisi ile kurtarmaya çalışıyorum yine hata veriyor muhtemelen adres ya da isim yanlış. Zaten diğer bilgiler doğru. Kredi kartı bilgisi girmişim hala niye reddediyor anlamıyorum. En azından iletişime geçsinler bir şey yapsınlar. Sitede otomatik yardım dışında bir şey bulamadım. Önerebileceğiniz bir şey var mı? Doğrulama için ek yöntem yapmamıştım zaten 1 seferlik açtığım bir hesap.