Banada pek güveli gelmedi ama ilgilendiğin için teşekkürler.Bu 2016. Etkinleştirmeden kullanılabiliyormuş. Bu arada CRACK değil. Microsoftun sunucusunda indiriyorsunuz.
Kurulum için beni etiketleyin.
http diyor pek güvenli gelmedi.
tmm bunu yapıcam teşekkürlerBu 2016. Etkinleştirmeden kullanılabiliyormuş. Bu arada CRACK değil. Microsoftun sunucusunda indiriyorsunuz.
Buradan bir sıkıntı olur mu arkadaşlar virüs konusu kafama takıldıBen buradan kurmuştum
virüs taramasından geçirdim hiç bir sıkıntı çıkmadı bunu kurucam teşekkürler.Bu 2016. Etkinleştirmeden kullanılabiliyormuş. Bu arada CRACK değil. Microsoftun sunucusunda indiriyorsunuz.
Buradan bir sıkıntı olur mu arkadaşlar virüs konusu kafama takıldı
bir çok kez kaspersky den virüs taraması yaptım ve bir şey çıkmadı pc de.Olma ihtimali var.
virüs taramasından geçirdim hiç bir sıkıntı çıkmadı bunu kurucam teşekkürler.
bir çok kez kaspersky den virüs taraması yaptım ve bir şey çıkmadı PC de.
maalesef kapatım yükledim birdeBen demiştim. Çünkü bende geçridim. Diğerleri gibi virüs programınızı kapatmanıza da gerek yok.
maalesef kapatım yükledim birde
valla yükledikten sonra wattman hatası almıştım kaspersky tararken. tekrar silip yükleyeceğim şimdi ama öyle de kurulumda sıkıntı oluyor diyordu o arkadaşGeçmiş olsun. Silip virüs programını açıp öyle yüklesene.