Neler Yeni

Microsoft paramı çekti napicam

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
İade etmek var diye biliyorum Microsoft ta

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
Ettim ama bu Microsoft 160 çekti 117 vericdm diyor
bende 8 gün önce aynısını yaşadım hemen iade istedim 159 tl geri attılar. aboneliğinin üstünden ne kadar vakit geçtiyse o kadar para düşüyor sen oyun falan oynamamış olsan bile üstünden vakit geçtiği için eksik para veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende 8 gün önce aynısını yaşadım hemen iade istedim 159 TL geri attılar. aboneliğinin üstünden ne kadar vakit geçtiyse o kadar para düşüyor sen oyun falan oynamamış olsan bile üstünden vakit geçtiği için eksik para veriyor.
Saka gibi ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende 8 gün önce aynısını yaşadım hemen iade istedim 159 TL geri attılar. aboneliğinin üstünden ne kadar vakit geçtiyse o kadar para düşüyor sen oyun falan oynamamış olsan bile üstünden vakit geçtiği için eksik para veriyor.
Dün çekti parayi ama 15 inde çekmesi gerekiyordu

Yasin Çınar

80+ Bronze
ben de yanlışıkla yinelenen ödemeyi açmayı unutmuşum benden de para çekmişti, 1 gün sonra iade talebi oluşturdum iade kabul oldu 153 tl yattı hesaba. (geri kalan para 1 gün geçtiği için gelmedi)

oEnesQlf

80+ Silver
Kaç kere dedik bi yere abone olurken sanal kart kullanın diye limit koyun sonra kapatın kartı eğer aboneliği sürdürmek istiyorsanız açın yoksa kapalı kalsın firmaların ne yapacağı belli olmuyor

Top Bottom