Neler Yeni

Microsoft Store Minecraft Alınır Mı?

Ilive4you

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kermit El-Memati
Genellikle towny ve rpg sunucularında takılıyordum 9 yıl boyunca bedrock oynadım ve java minecraft hakkında hiçbir bilgim yok. Towny sunucularında pvp attığımız yerler vs. olur java oynayan balta ile her vuruşu kritik atıyor ve böylece ekstra hasar veriyor fakat bedrockta bu mümkün değil kritik vuruş ihtimali aşırı düşük, ayrıca kritik vuruş yaptığımda ek hasar da atmıyorum sırf bu sepebten dolayı java pvp istiyorum sizce değer mi? (lütfen kaçak launcherlar siteler vs. önermeyin)
1731493971914.png

VVentos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit
Genellikle towny ve rpg sunucularında takılıyordum 9 yıl boyunca bedrock oynadım ve java minecraft hakkında hiçbir bilgim yok. Towny sunucularında pvp attığımız yerler vs. olur java oynayan balta ile her vuruşu kritik atıyor ve böylece ekstra hasar veriyor fakat bedrockta bu mümkün değil kritik vuruş ihtimali aşırı düşük, ayrıca kritik vuruş yaptığımda ek hasar da atmıyorum sırf bu sepebten dolayı java pvp istiyorum sizce değer mi? (lütfen kaçak launcherlar siteler vs. önermeyin)
Alıntıyı görüntüle
Reis orijinal alacaksan zaten tek alabileceğin yer burası. "Değer mi" sorusuna senin kendin cevap vermen gerekir. Eğer bu parayla minecraft almak istiyorsan değer istemiyorsan değmez. Başka alabileceğin alternatif bir yer yok.

Ilive4you

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kermit El-Memati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis orijinal alacaksan zaten tek alabileceğin yer burası. "Değer mi" sorusuna senin kendin cevap vermen gerekir. Eğer bu parayla minecraft almak istiyorsan değer istemiyorsan değmez. Başka alabileceğin alternatif bir yer yok.
pvp mekaniklerinde büyük bir artış bekliyorum bu anlamda değer mi diye sordum para sorun değil

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Eskiden 50 60 dolardı şuan 16 17 dolara tekabül ediyor sanırım. Geçmişe göre fiyatı iyi ama alıp 3 gün sonra bırakacam diyosan değmez.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Ali Mert Okuducu
İndirime girmiyor mu bu minecraft hiç?

VVentos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit
pvp mekaniklerinde büyük bir artış bekliyorum bu anlamda değer mi diye sordum para sorun değil
2013 yılından beri Java oynarım. Realms hariç bedrock hiç oynamadım. Bence Java'nın PvP'si daha çok yetenek istiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirime girmiyor mu bu minecraft hiç?
En son 25. yılına özel girmişti. Onun dışında hayır girmiyor

1Swench

80+
Eskiden 50 60 dolardı şuan 16 17 dolara tekabül ediyor sanırım. Geçmişe göre fiyatı iyi ama alıp 3 gün sonra bırakacam diyosan değmez.
yoo yine değer. en azından ayda yılda bir gelen minecraft oynama zevki geldiğinde girer takılırsın, zaten bu fiyatın 2 katı 1 yevmiye dahi yapmıyor bence değer

Ilive4you

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kermit El-Memati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2013 yılından beri Java oynarım. Realms hariç bedrock hiç oynamadım. Bence Java'nın PvP'si daha çok yetenek istiyor.
Bedrockta sonsuz vurma gibi bir durum var yüksek cps hızına sahip olan her türlü kazanıyor bunu mantıklı bulmuyorum, zamanla javaya alışıcam artık

Top Bottom