🔥İndirim Microsoft Store Ucuz Oyunlar

MertCN

80+
Reaksiyon skoru
19
1720725860306.png
1720725893551.png
1720725979335.png

snowrunner indirimi ne zaman bitiyor

bütün oyunlar çok kaliteli fakat o oyun türünü sevene
alakasiz olcak bu yazdığım ben orinin 2. oyununu oynadikdan sonra hallowknight in kontrolleri kütük fibi geldi

Hiç mount and blade oynamamıştım. Bannerlord 250 ye düşmüs. Aldım bi 100 saat gömücem gibi.
2 saat oynamazsan iade edebilirsin ve game pass varsa sende zaten ücretsiz oyun sana ve zaten genelde hep indirime giriyor oyunlar xbox store üzerinde herkese yazıyorum yani acele şeye gerek yok gibi istisna giren oyunlar vardır ama genelde aynı oyunlardır herhalde.

Age of empires 4 almayı düşünüyorum. Yanında gamepass de mi almak zorundayım ona da mı para verecem?

Arjantin mağazasından 61.66₺ paket. Ben alamadım oradan alabilen varsa anlatabilir mi?

2 saat oynamazsan iade edebilirsin ve game pass varsa sende zaten ücretsiz oyun sana ve zaten genelde hep indirime giriyor oyunlar xbox store üzerinde herkese yazıyorum yani acele şeye gerek yok gibi istisna giren oyunlar vardır ama genelde aynı oyunlardır herhalde.
Bannerlord hep %40 indirime girdi şu ana kadar. Sadece bu yaz %50 indirimliydi. Bannerlord (bence) en zevkli oyun.

Geri