Neler Yeni

Microsoft’un uyarısının sebebi ne olabilir?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Hocalarım merhaba. Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalışırken “Hesabınızda sıra dışı etkinlik algılandı” benzeri bir uyarı ile karşılaştım. Ben e-posta’yı hiçbir yerde paylaşmadım aynı zamanda başka bir cihazda eylemde gerçekleştirmedim. Sebebi ne olabilir ve çok dikkate alınması gereken bir şey mi?

Sensible

80+
VPN kullanıyorsanız, alakasız bir ülkeden giriş yapılmış gibi görüneceğinden uyarı vermiş olabilir. En son oturum açılan yerleri görebiliyor olmanız lazım "etkinlikler" gibi bir sayfadan.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VPN kullanıyorsanız, alakasız bir ülkeden giriş yapılmış gibi görüneceğinden uyarı vermiş olabilir. En son oturum açılan yerleri görebiliyor olmanız lazım "etkinlikler" gibi bir sayfadan.
Hocam vpn kullanmamaktayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam buldum. Giriş yapmaya çalışan kişi Helsinki üzerinden giriş yapmaya çalışmış. Şüphem artmaya başladı.

Son düzenleme:

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Hocam vpn kullanmamaktayım.

Hocam buldum. Giriş yapmaya çalışan kişi Helsinki üzerinden giriş yapmaya çalışmış. Şüphem artmaya başladı.
şifre değiş

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Çoktan değiştirdim. Fakat bu kullanıcı bir kaç gün önce giriş yapmış. Verileri çalma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Hocam tekrarlamak isterim ki ben bu e-postayı hiç bir yerde paylaşmadım. Özellikle bu son günlerde fakat giriş yapan kullanıcı çarşamba günü giriş yapmayı başarmış.

Son düzenleme:

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Sağlam bir şifre kullan. En az 8 karakter. Daha fazla olması daha iyi. Seninle bir ilgisi olmayan karışık kelime.

Üye olduğun bedava hizmet veren yerler adresini satabilir.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Sağlam bir şifre kullan. En az 8 karakter. Daha fazla olması daha iyi. Seninle bir ilgisi olmayan karışık kelime.

Üye olduğun bedava hizmet veren yerler adresini satabilir.
Hocam hesabın adresini değiştirme gibi bir şansım var mı ve değiştirirsem bir faydası dokunur mu?

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Hocam dün bana da aynı uyarıyı verdi benim hesaba girmeye çalışan adamda helsinkideydi şifre değiştirdim.

Benim telefon numarası kayıtlı olduğu halde girmeye çalışmış belki toplu saldırı filandır.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Hocam dün bana da aynı uyarıyı verdi benim hesaba girmeye çalışan adamda helsinkideydi şifre değiştirdim.

Benim telefon numarası kayıtlı olduğu halde girmeye çalışmış belki toplu saldırı filandır.
Bilmiyorum hocam. Toplu saldırı olduğunu düşünmüyorum.

Top Bottom