bende yaşamıştım eğer durum bu seviyeye geldiysen artık mutlaka bi doktora görünarkadaşlar çok kötü oldum su içiyorum suyu kusuyorum bir yandan çok açım hiçbir şey yemedim ama ne yesem geri çıkartıyorum. ne yapmam lazım nasıl geçer bu.
hocam ankara şuan hava yağmurlu bide bu halimle gidebilir miyim bilmiyorum tuvalete bile zar zor gidiyorum.Reçete almadan bir şey yapma sağlık ocağına gitmek varken niye buraya yazdınki? zaten ilaçlar reçetesiz kullanımda tehlike arz ediyor.
Hastaneye git.
hocam sağolun ama randevu bulamıyorum ki sağlık ocağına mı gitmem lazımDoktora görünüp doktorun önerilerine uyarak, yazacağı ilaçları kullanarak. Lütfen ilaç önerisi yapmayın arkadaşlar!
hocam doktor vakti gelmiş gibiarkadaşlar çok kötü oldum su içiyorum suyu kusuyorum bir yandan çok açım hiçbir şey yemedim ama ne yesem geri çıkartıyorum. ne yapmam lazım nasıl geçer bu.
acile gidinhocam ankara şuan hava yağmurlu bide bu halimle gidebilir miyim bilmiyorum tuvalete bile zar zor gidiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sağolun ama randevu bulamıyorum ki sağlık ocağına mı gitmem lazım
ambulansı da arayabilirsiniz belki çok ciddi bi şey bile olabilirhocam doktor vakti gelmiş gibi
acile gidin
Şu an evine en yakın sağlık kuruluşuna git. Ailenle yaşıyorsan ailene söyle ya da bir tanıdığa komşuna söyle seni götürsünler.hocam ankara şuan hava yağmurlu bide bu halimle gidebilir miyim bilmiyorum tuvalete bile zar zor gidiyorum.
hocam sağolun ama randevu bulamıyorum ki sağlık ocağına mı gitmem lazım
tamam teşekkürler hocam. yatağa kusarım diye uyuyamıcak duruma geldim çok kötü gerçekten kendimi biraz iyi hisseder etmez hastaneye gidiyorum.Şu an evine en yakın sağlık kuruluşuna git. Ailenle yaşıyorsan ailene söyle ya da bir tanıdığa komşuna söyle seni götürsünler.
hocam şarkı falan açın isterseniz klasik lo-fi tarzı kafanız dağılırtamam teşekkürler hocam. yatağa kusarım diye uyuyamıcak duruma geldim çok kötü gerçekten kendimi biraz iyi hisseder etmez hastaneye gidiyorum.
teşekkürler hocamhocam şarkı falan açın isterseniz klasik lo-fi tarzı kafanız dağılır