DenizdenHavaya
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Adam ne güzel fırsat paylaşmış, anlamıyorsanız da yorum yapmayın. Size fırsat gelmeyen şeyleri de görmeyin.
Daha iyileri alınabilir. O kadar para verip bilmediğim markayı neden alayım?12 BTU MİDEA XTREME SAVE Duvar Tipi Klima ( 4 metreye kadar bakır borulu montaj dahil)
12 BTU MİDEA XTREME SAVE Duvar Tipi Klima ( 4 metreye kadar bakır borulu montaj dahil)www.fgeurope.com.tr
Ege ve Marmara bölgesinde yaşayan bir odayı ısıtayım sürekli yaşama olmasa da arada oturayım oda da ısınsın diyenler için fırsat olabilir.
Daikin Toshiba Mitsubishi alacak bütçesi olmayanlar için enerji tasarrufu iyi diyebileceğimiz bir klima.
Daha düşük fiyata daha tasarruflu bir klima çok da yok.
Midea Çinli klima firması. Dünyanın büyük klima üreticilerinden. Çoğu klima markasına parça üretiyor.
Bazı kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit imkanı var.
Ben yaşadığım ilçede bayiden 32.000 TL fiyat almıştım. Yaşadığınız yerde bayiler en düşük 29-30 bin TL fiyat verecektir diye düşünüyorum.
Verdiğim link Midea markasının resmi distribütörünün sitesi.
Bu işin içinde birisi olmadığınız bu cümleden belli oluyor. Profesyonel insanlara sorarsaniz size mideanin nasil bir marka olduğunu anlatir. Gidip Mitsubishi alacak gücünüz varsa orası ayrı tabi.Daha iyileri alınabilir. O kadar para verip bilmediğim markayı neden alayım?
Site evet saçma ancak ürünün aynısına sahibim gayet işini güzel yapıyor birde bunun daha farklı bi modeli var gene 12.000 lik o çok çok daha iyi bundan ama satışta göremedim onu1- Siteyi arasam bulamam bu forumda günde 10 tane hayatımda karşılaşmayacağım siteler görüyorum.
2- Arçelik'te 12.000 Btu 27k
Bayiye gitsen bayiden 26.5k alırsın.
Hadi Eyvallah
Sen işin içindesin yaniBu işin içinde birisi olmadığınız bu cümleden belli oluyor. Profesyonel insanlara sorarsaniz size mideanin nasil bir marka olduğunu anlatir. Gidip Mitsubishi alacak gücünüz varsa orası ayrı tabi.
İşin içinde değilim sadece bilgi sahibiyim. Evimde 3 tane klimam var. İkisi midea diğeri daikin. Bu klima bütün yaz boyunca 32 bin liraya satildi resmi distribütörlerde. Şuan fiyatinin iyi olduğunu söyledim. Herkesin 35 bini olmaya bilir. 12000 klimalar 18 binden başlar 50 bine kadar cikar. 22-25 arası da fason üretim ürünler olur. Bu ürün bu fiyati hak eden bi ürün olduğu için söylüyorum.Sen işin içindesin yani. Güzel reklam konusu. Klimaya 23k veren 34kda verir bu arada bence.
Ankarada pek ihtiyaç yok bizde12 BTU MİDEA XTREME SAVE Duvar Tipi Klima ( 4 metreye kadar bakır borulu montaj dahil)
12 BTU MİDEA XTREME SAVE Duvar Tipi Klima ( 4 metreye kadar bakır borulu montaj dahil)www.fgeurope.com.tr
Ege ve Marmara bölgesinde yaşayan bir odayı ısıtayım sürekli yaşama olmasa da arada oturayım oda da ısınsın diyenler için fırsat olabilir.
Daikin Toshiba Mitsubishi alacak bütçesi olmayanlar için enerji tasarrufu iyi diyebileceğimiz bir klima.
Daha düşük fiyata daha tasarruflu bir klima çok da yok.
Midea Çinli klima firması. Dünyanın büyük klima üreticilerinden. Çoğu klima markasına parça üretiyor.
Bazı kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit imkanı var.
Ben yaşadığım ilçede bayiden 32.000 TL fiyat almıştım. Yaşadığınız yerde bayiler en düşük 29-30 bin TL fiyat verecektir diye düşünüyorum.
Verdiğim link Midea markasının resmi distribütörünün sitesi.
çok haklısınızDaha iyileri alınabilir. O kadar para verip bilmediğim markayı neden alayım?
Ürünü tanıtmıyor? Reklamını yapıyor konu açan arkadaş?çok haklısınız
midea gibi neydiği belirsiz ürün almak yerine şok un bim in sattığı filnuxlar segler fujipluslar
insan bir konu hakkında yorum yaparken biraz düşünmeli
misal firmanın kalitesi hakkında bilgi sahibi olmayabilirsiniz
fakat
arkadaşın postunda reklam muahabbetinden ayrı ürünün kalitesi ile ilgili hatta iyi marka olarak bilinen bazı markalara karşı kalitesi ile ilgili de yorumlar yapılmış
ve ürünün kalitesi hakkında olumsuz bir yorum yapılmamış
demekki biraz da geçmiş yorumları okursak
ürün hakkında bilgi sahibi olup olmadığımızı öğrenmiş olabiliyoruz değil mi
Konunun sahibi reklam yapmıyor. Gerçekten evine klima taktıran insan araştırmacı bir insansa aynı sonuca çıkıyor. Markaya para ödemek istemeyen kişi klimanın kalitesine tasarrufuna ve yedek parça teminine bakar. Servis ağını araştırır. Adam bunları sunmuş üstüne diğer daha kaliteli markalara gücü yetmeyenler için böyle bir alternatif sunmuş. Bu klimayi ve markayı araştırın sonra bence reklam mi değil mi karar verin.Ürünü tanıtmıyor? Reklamını yapıyor konu açan arkadaş?
arkadaşÜrünü tanıtmıyor? Reklamını yapıyor konu açan arkadaş?
şimdi bu arkadaşlar bosch markası indirimde diye bir link atsak büyük ihtimal sesini çıkarmayacaklardıKonunun sahibi reklam yapmıyor. Gerçekten evine klima taktıran insan araştırmacı bir insansa aynı sonuca çıkıyor. Markaya para ödemek istemeyen kişi klimanın kalitesine tasarrufuna ve yedek parça teminine bakar. Servis ağını araştırır. Adam bunları sunmuş üstüne diğer daha kaliteli markalara gücü yetmeyenler için böyle bir alternatif sunmuş. Bu klimayi ve markayı araştırın sonra bence reklam mi değil mi karar verin.
Bilgisiz fikir.1- Siteyi arasam bulamam bu forumda günde 10 tane hayatımda karşılaşmayacağım siteler görüyorum.
2- Arçelik'te 12.000 Btu 27k
Bayiye gitsen bayiden 26.5k alırsın.
Hadi Eyvallah