Migros Depo Elemanı İş İlanı Hakkında Yardım

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar iyi akşamlar herkese İlanda Migros Depo Elemanı işi gördümde maaşıda bana göre iyi tecrübesi olanlar işi biraz anlatabilir mi? Yaş 19 Yer İstanbul

Kardeşim bunun tecrübesi falan yok. Depoda insanlar ne yapar? Benim tahminlerim;
  • Gelen ürünlerin sayımı ve stok takibi yapılır
  • Eğer mağaza deposundaysan içeriden gelen istekleri yerine getirirsin
  • Deponda eksilmeye başlayan bir ürün varsa bunun siparişini geçersin
Migros'ta çalışmadım ama 7 sene fabrika depo tecrübem var. Bizde böyle yürürdü işler, Migros'ta da farklı olacağını sanmıyorum. He yorucu iştir ama vakit çabuk geçer.

Kardeşim bunun tecrübesi falan yok. Depoda insanlar ne yapar? Benim tahminlerim;
  • Gelen ürünlerin sayımı ve stok takibi yapılır
  • Eğer mağaza deposundaysan içeriden gelen istekleri yerine getirirsin
  • Deponda eksilmeye başlayan bir ürün varsa bunun siparişini geçersin
Migros'ta çalışmadım ama 7 sene fabrika depo tecrübem var. Bizde böyle yürürdü işler, Migros'ta da farklı olacağını sanmıyorum. He yorucu iştir ama vakit çabuk geçer.
Abi peki yaşıma göre çok yorulur muyum? Bir tık kilo var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapamayacağım bir iş olur mu? Birde askerliğim var önümde tecil nasıl ettiricem? Tecilde istiyorlar veya yapmış yazıyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapamayacağım bir iş olur mu? Birde askerliğim var önümde tecil nasıl ettiricem? Tecilde istiyorlar veya yapmış yazıyor.

Kardeşim 130 kilo ile başladım, 106 kiloyla işten çıktım. Kiloda verirsin güzel iş o anlamda. Tecil konusunda pek bir fikrim yok ve fikrim olsa da söylemem yanıltmamak için. En güzeli git bir askerlik şubesine orada sor, soruştur.

Geri