Migros > Petimo > Sağ üst köşede üyeliğinize tıklayıp en altta Yardım ve Destek bölümünden ulaşabilirsiniz.
Durum bende de aynı. 16'sından sonra gelirse vermeyecekler mi acaba money'i12.04 de verdiğim sipariş halen 'Sipariş Alındı' olarak gözüküyor. Money de yatmamış.
Ben arayıp ulaşıcam hocam sepetinde stok olmayan ürün var mı?Durum bende de aynı. 16'sından sonra gelirse vermeyecekler mi acaba money'i![]()
Var hocam. Aldığım ürün stokta yok gözüküyor şuan.Ben arayıp ulaşıcam hocam sepetinde stok olmayan ürün var mı?
Bende de bir ürün öyle gözüküyor.Var hocam. Aldığım ürün stokta yok gözüküyor şuan.
Görüştüm hocam yoğunluk nedeni ile bu şekildeymiş 3 iş günü içerisinde teslim edilicekmiş, money iadesi içinde sipariş verdiğimiz tarih önemliymiş hocam yani yatıcaktır problem yok.Var hocam. Aldığım ürün stokta yok gözüküyor şuan.
bugün aramaya çalıştım ama 20dk bekletince kapatmıştım çok sağol hocam.Görüştüm hocam yoğunluk nedeni ile bu şekildeymiş 3 iş günü içerisinde teslim edilicekmiş, money iadesi içinde sipariş verdiğimiz tarih önemliymiş hocam yani yatıcaktır problem yok.