Neler Yeni

Migrosta satılan soundbar hakkında

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
o zaman sıfır için normal bir fiyat bu işi bilmeyen kişilerin öyle amfi kablolarıyla vs. uğraşmasına çokta gerek yoktu o dönemlerde fakat ben o dönemde panasonic marka 5.1 set almıştım daha garantili idi şuan muhtemen sizin attığınız sete 2500tl falan derler asla o parayı etmez ben şuan jamo surround 200 kullanıyorum o paralara buluyor basslar biraz pasif kalıyor ama wooferla çözülebilir fakat ses kalitesi fark yaratıyor sizdeki set müzik dinlemeye değil film izlemeye odaklı bir set
Aynen aldığımızdan beri televizyon a bağlı. Dolby olan filmlerde çok fark ediyor.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
Aynen aldığımızdan beri televizyon a bağlı. Dolby olan filmlerde çok fark ediyor.
aynen öyledir hocam fakat imkanınız oldumu dolby digital yada dolby pro logic bir 5.1 ev sinema sistemi almanızı tavsiye ederim farkı göreceksiniz panasonic/technics/philips vs. o setlerde iyi markalardır

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aynen öyledir hocam fakat imkanınız oldumu dolby digital yada dolby pro logic bir 5.1 ev sinema sistemi almanızı tavsiye ederim farkı göreceksiniz panasonic/technics/philips vs. o setlerde iyi markalardır
Çok çok pahalı. Önceden film uygulamaları vardı ücretsiz, şimdi yok.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
Çok çok pahalı. Önceden film uygulamaları vardı ücretsiz, şimdi yok.
valla hocam ucuz bir şey kalmadı https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sonic-5-arti-1-muzik-sistemi-1050930745/detay bende bu sistemden iki adet vardı birini uzun süredir kullanıyordum birinide satmak için almıştım benim evimde belkide 50k tllik ses sistemi gitti eğer dinlediğiniz müzikten zevk almak istiyorsanız biraz paraya kıymak lazım hiç olmazsa bir 1000/1200tl falan verip stereo bir mini hi-fi sistem almak bence en mantıklısı

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
valla hocam ucuz bir şey kalmadı https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sonic-5-arti-1-muzik-sistemi-1050930745/detay bende bu sistemden iki adet vardı birini uzun süredir kullanıyordum birinide satmak için almıştım benim evimde belkide 50k tllik ses sistemi gitti eğer dinlediğiniz müzikten zevk almak istiyorsanız biraz paraya kıymak lazım hiç olmazsa bir 1000/1200tl falan verip stereo bir mini hi-fi sistem almak bence en mantıklısı
Özelden yazdım diğer sistemleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,874
Üyeler
167,212
Son üye
SalihGo
Top Bottom