EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Bimler de demi var?Evet, bimlerde de var.
Bimler de demi var?Evet, bimlerde de var.
Evet bimden steam kidu almıştım. Ayrıca rol rp zula altını vb de var.Bimler de demi var?
5Tl lik var bizim migrosta. Bakkal gibi bir yer ne alaka?10+5 olmaz 5 tllik kod satılmıyor en az 10 var
@Vartex daha 1 ay önce aldım ve en az 10 TL var dedi sizin migrosta 5 TL lik olabilir belki ama bu bakkal gibi bir yer değil olacağını sanmıyorum
Bimde mc dungeons bile satılıyorEvet bimden steam kidu almıştım. Ayrıca rol rp zula altını vb de var.
Onları biliyorum hocam da genelde kasiyerin arkasına sadece zula altın vs olur steam cüzdan kodu görmedim hiç kasaya gidip de mi söylüyoruz?Evet bimden steam kidu almıştım. Ayrıca rol rp zula altını vb de var.
her bakkal kafasına göre fiyat koyabilir ama migros bir market yani her mağazasında aynıdır5Tl lik var bizim migrosta. Bakkal gibi bir yer ne alaka?
Evet hocam kasalarda satılıyor.steam cüzdan kodu yerine cs parası gibi bişey yazmışlardı sanırım.dOnları biliyorum hocam da genelde kasiyerin arkasına sadece zula altın vs olur steam cüzdan kodu görmedim hiç kasaya gidip de mi söylüyoruz?
Teşekkür ederim hocam bilgi sahibi oldum sayenizde yarın bi gidip sorayım.Evet hocam kasalarda satılıyor.steam cüzdan kodu yerine cs parası gibi bişey yazmışlardı sanırım.d
Rica ederim ininalden yatırıp 4 lira keseceğine artık yatıracağım zaman burdan yatırıyorum.Teşekkür ederim hocam bilgi sahibi oldum sayenizde yarın bi gidip sorayım.
Bende kart yok ve ailemede bana oyun alın diyemeyeceğim için harçlık vs ordan alırım. Hopiden paracık kazanmak için 11 lira harcadım hiç bi şey çıkmadı bu iyi olduRica ederim ininalden yatırıp 4 lira keseceğine artık yatıracağım zaman burdan yatırıyorum.
Hocam bimde 5 TL lik cüzdan kodu satılıyor mu? 10 +5 olarak alsak?Rica ederim ininalden yatırıp 4 lira keseceğine artık yatıracağım zaman burdan yatırıyorum.
Satılmıyor galiba.Bende kart yok ve ailemede bana oyun alın diyemeyeceğim için harçlık vs ordan alırım. Hopiden paracık kazanmak için 11 lira harcadım hiç bi şey çıkmadı bu iyi oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bimde 5 TL lik cüzdan kodu satılıyor mu? 10 +5 olarak alsak?
Ah beSatılmıyor galiba.