ardakorkmaz06
80+
Hocam daha iyi bir fikriniz var mı? Turntable almayı düşünüyorum.Hastası bundan uzak durur. Kimseye önermem. Plaklarınızı yıpratır
Bütçenize bağlı açıkçası ama spotify fln varken bunların kullanılmasının sebebi hem kalite hem de analog ses deneyimi. Üzerinde kendi hoparlörleri olan ve/veya mikado gibi ucuz markaların pikaplarını kullanırsanız spotifydan daha kalitesiz bir müzik dinlemiş olursunuz. Önerim 2. el sony gibi bilindik markaların pikaplarına yönelmeniz olur. Genelde kullanıcılar iğnesini de kaliteli bir şey ile değiştiriyor. Sıfır alıcam derseniz trde inanılmaz pahalı bunlar, yurt dışından alma şansınız olursa veya getirtme onu öneririm. Yoksa da Sony PS-LX300 öneririm. Argon Audio adı altında satılan bir ürün daha var 10k civarında. O da güzel duruyor ama çok yorum bulamamıştım hakkında. Bunların kendi hoparlörleri yok tabii ki. Kendi hoparlörü olanlar hakkında çok olumlu bakmıyorum, En kötü forumda birkaç gündür popüler olan marshall çakası 3.5klık 80W hoparlörü alırsınız birlikte kullanırsınız. Bu arada bazı pikaplarda her ne kadar bluetooth bağlantısı olsa da BT aktarım sırasında ses dijitale dönüştüğü için yine mantığı kalmıyor. Direkt aux ile yapılan bağlantı daha iyiHocam daha iyi bir fikriniz var mı? Turntable almayı düşünüyorum.