T Turinn 80+ Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 107 Reaksiyon skoru 26 26 Haziran 2024 #1 Elimde bir tane mikrofon ve kulaklık ayırıcı aparat var fakat kasanın arkasına kadar erişmiyor. Nasıl uzatabilirim?
Elimde bir tane mikrofon ve kulaklık ayırıcı aparat var fakat kasanın arkasına kadar erişmiyor. Nasıl uzatabilirim?
BabaVoss7 80+ Silver Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 2,894 Reaksiyon skoru 1,641 26 Haziran 2024 #2 Bende bugün sipariş ettim. elimde zaten uzatma vardı ama kalitesiz baya markasız bişey. böyle olunca mikrogfonla kulaklık sesleri karışıyor ayırıcıda uzatıcıda kaliteli olması tavsiyemdir. aynı markanın ayırıcı aparatınıda aldım bugün. UGREEN Jack 3.5mm ses uzatma kablosu için P20 lite Stereo 3.5mm Jack Aux kablosu kulaklıklar Xiaomi redmi 5 artı PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Bende bugün sipariş ettim. elimde zaten uzatma vardı ama kalitesiz baya markasız bişey. böyle olunca mikrogfonla kulaklık sesleri karışıyor ayırıcıda uzatıcıda kaliteli olması tavsiyemdir. aynı markanın ayırıcı aparatınıda aldım bugün. UGREEN Jack 3.5mm ses uzatma kablosu için P20 lite Stereo 3.5mm Jack Aux kablosu kulaklıklar Xiaomi redmi 5 artı PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com