hocam mic marka model nedir?Dostlar merhaba realtek driverleri kuruk kulaklığı taktığımda ses çok derinden ve az gidiyor ayarlardan arttırsamda değişmiyor ne yapmalıyım kafayı yicem denemediğin şey kalmadı
jbl kulaklık kullanıyorum tek girişlihocam mic marka model nedir?
hangi programdayken ses böyle?jbl kulaklık kullanıyorum tek girişli
program olarak değil direkt sesimi derinden alıyor discorda olsun ses kaydedicide derslerde falanhangi programdayken ses böyle?
hocam aynı sorun bende de vardı kulaklığı değiştirerek çözüm yolunu bulmuştumprogram olarak değil direkt sesimi derinden alıyor discorda olsun ses kaydedicide derslerde falan
farklı kulaklıklada denedim ama aynı değişen bir şey yok ve kulaklık sağlamhocam aynı sorun bende de vardı kulaklığı değiştirerek çözüm yolunu bulmuştum
kasanın arkasından ayrı bir mikrofon taksam dahi böylefarklı kulaklıklada denedim ama aynı değişen bir şey yok ve kulaklık sağlam
reyiz benim snopy 012 mikrofonum var kendi kendine ses seviyesi değişiyor ve ses çok kötü nasıl düzeltirimhocam aynı sorun bende de vardı kulaklığı değiştirerek çözüm yolunu bulmuştum
reyiz o mikrofondan çok bi performans bekleme derim ben sanareyiz benim snopy 012 mikrofonum var kendi kendine ses seviyesi değişiyor ve ses çok kötü nasıl düzeltirim