James Donkey 710 veya 711 hakkında görüşlerin nelerdir ?Rampage SN R7 Mesh Plus tek geçerim Bu fiyata oldukça kaliteli bir kulaklık kendisi.
James Donkey 710 veya 711 hakkında görüşlerin nelerdir ?Rampage SN R7 Mesh Plus tek geçerim Bu fiyata oldukça kaliteli bir kulaklık kendisi.
Haklarında şikayetler duyuyorum. Kötü bir marka olduğunu söylemiyorum ancak ben olsam bu kadar şikayet dedikodusu varken bildiğimden şaşmazdım. Karar sana kalmış, kağıt üstünde oldukça iyi kulaklıklar.James Donkey 710 veya 711 hakkında görüşlerin nelerdir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
James Donkey 710 veya 711 hakkında görüşlerin nelerdir ?
James Donkey 711 YADA biraz daha para koyup Gamepower medusa 7.1 almanı öneririm100-150 Fiyat Bandında Mikrofonlu Kulaklık önerisi (RGB) olursa Güzel olur.
Yardımın için Teşekür ederim Fakat bir kaç sorum daha olacakHaklarında şikayetler duyuyorum. Kötü bir marka olduğunu söylemiyorum ancak ben olsam bu kadar şikayet dedikodusu varken bildiğimden şaşmazdım. Karar sana kalmış, kağıt üstünde oldukça iyi kulaklıklar.
Kardeşim fiyatı tam hatırlamıyorum ama Rampage X-Titan RGB seni baya bi sevindirir100-150 Fiyat Bandında Mikrofonlu Kulaklık önerisi (RGB) olursa Güzel olur.
O fiyatlara güzel kulak içi kulaklik bakabilirsin daha iyi olabilir senin için.100-150 Fiyat Bandında Mikrofonlu Kulaklık önerisi (RGB) olursa Güzel olur.
Rica ederimYardımın için Teşekür ederim Fakat bir kaç sorum daha olacak
Uzun Kullanımında senin rahatsız eden etmenler ve mikrofon kalitesi