Neler Yeni

Mikrofonu takınca pcden ses gelmiyor

Snexia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Caner
Arkadaşlar boya by m1 mikrofon satın aldım.Mikrofon çalışıyor ama muhtemelen hem kulaklık hem mikrofon olarak algıladığı için bilgisayardan ses gelmiyor,mikrofon sesini duyabilmem için de mikrofonu çıkarmam gerekiyor bunu nasıl düzeltebilirim? Satıp bir Usb mikrofon almalımıyım yoksa Usb bir kulaklık taksam düzelir mi?

LaketrooS

80+ Silver
Arkadaşlar boya by m1 mikrofon satın aldım.Mikrofon çalışıyor ama muhtemelen hem kulaklık hem mikrofon olarak algıladığı için bilgisayardan ses gelmiyor,mikrofon sesini duyabilmem için de mikrofonu çıkarmam gerekiyor bunu nasıl düzeltebilirim? Satıp bir Usb mikrofon almalımıyım yoksa Usb bir kulaklık taksam düzelir mi?
tek giriş mi var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Umut Işık
Hocam windows 10 kullaniyorsaniz ses ayarlarindan cikis cihazini deaktive edin.

Snexia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Caner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek giriş mi var?
Tek giriş derken hocam? Jak girişi var bir tane işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam windows 10 kullaniyorsaniz ses ayarlarindan cikis cihazini deaktive edin.
Çıkış cihazı ne? Mikrofonu mu deaktif edeyim usb kulaklığım arkadaşımda deneyemiyorum usb kulaklıkla şuan jak girişli kulaklığım var sadece mikrofon takabiliyorum mikrofon kulaklık olmuyor.

LaketrooS

80+ Silver
Tek giriş derken hocam? Jak girişi var bir tane işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çıkış cihazı ne? Mikrofonu mu deaktif edeyim usb kulaklığım arkadaşımda deneyemiyorum usb kulaklıkla şuan jak girişli kulaklığım var sadece mikrofon takabiliyorum mikrofon kulaklık olmuyor.
böyle bir şey işini görür biraz araştır bunun gibi bulursan al

Top Bottom