Neler Yeni

Mileni.com pahalandı tavsiye verir misiniz

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ali
türk telekomun kötü yorumu çok var nedenini biliyor musunuz çevremde ve forumlarda kötüleyen kişi sayısı oldukça fazla
Türk Telekom hakkındaki yorumlar aslında doğru çünkü xDSL altyapıdaki hizmetleri berbat. Ama olay fibere gelince Türk Telekom rakipsizdir.

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
YUSUF KAYA
Türk Telekom hakkındaki yorumlar aslında doğru çünkü xDSL altyapıdaki hizmetleri berbat. Ama olay fibere gelince Türk Telekom rakipsizdir.
doğrudur hocam ama maalesef altyapım vdsl desteliyor bu altyapıda bir bilginiz var mı

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
Comnet gibi olma potansiyeli bulunan firmalardan uzak durun.

Bakınız paramızla rezil olduk. Alamadıkta parayı harcama itirazı yaptık hiç kullanılmamış faturayı kesinti yapıp gönderdiler, kullandı dediler bankaya, Adamlar resmen dolandırdılar. Umarım fazlasıyla fitil fitil burunlarından gelir kaçtıkları yerde de batarlar inşallah.

Şu başlık altında bile abidik kubudik firmaların adı geçiyor.
hangi markada yaşadınız bu sorunu merak ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ömer
Bende aynı durumdan muzdaribim 560 tl fiyat çektiler milenico

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Samet
590 dan daha ucuz bir şey hocam öğrenciyim 100 lira bile beni kurtarır
100 tl de aldığın kalite gibi düşün ben türknet kullanıyorum şahsen kalitesi için başka bir sağlayıcıya geçmem

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Tekin Ayber
mileni.com kullanıyorum 75mbps vdsl altyapıya sahibim bundan önce türknet kullanıyordum ama verdikleri değerler mileni.com değerlerinin yarısı bile değildi. Mayıs ayında 590TL yapıcaklarmış öneriniz var mı bu sorunumla ilgili teşekkürler

Benim en çok memnun olduğum internet sağlayıcısıdır.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,819
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Eğer altyapın Superonline Destekli Fiber İse https://www.superonline.net/ev-inte...-ozel-2-ay-ucretsiz-fiberin-yildizi/1000-mbps
İyi fiyat gibi. Taahhütlü olduğu için de. Ben de buna geçmeyi düşünüyorum diğer Taahhütsüzler de zam yiyeceği için Haziran sonrası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comnet gibi olma potansiyeli bulunan firmalardan uzak durun.

Bakınız paramızla rezil olduk. Alamadıkta parayı harcama itirazı yaptık hiç kullanılmamış faturayı kesinti yapıp gönderdiler, kullandı dediler bankaya, Adamlar resmen dolandırdılar. Umarım fazlasıyla fitil fitil burunlarından gelir kaçtıkları yerde de batarlar inşallah.

Şu başlık altında bile abidik kubudik firmaların adı geçiyor.
Ben de alamadım dolandırıcı gibi aylardır paramızı vermediler . Harcama itirazı yapmayı düşünüyordum. Ben de sorun yaşarmıyım?

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Erdem çay
Eğer altyapın Superonline Destekli Fiber İse https://www.superonline.net/ev-inte...-ozel-2-ay-ucretsiz-fiberin-yildizi/1000-mbps
İyi fiyat gibi. Taahhütlü olduğu için de. Ben de buna geçmeyi düşünüyorum diğer Taahhütsüzler de zam yiyeceği için Haziran sonrası.

Ben de alamadım dolandırıcı gibi aylardır paramızı vermediler . Harcama itirazı yapmayı düşünüyordum. Ben de sorun yaşarmıyım?
Vakit kaybetmeden son faturalardan kalana günlerinize denk gelenlere itiraz edin. Evrak isterlerse fatura görüntüsü, kalan günleri gösteren görüntü, modemi iade ettiyseniz onun kargo takip görüntüsünü, firmanın hizmeti bıraktığını gösterir ekran görüntüsü ile itirazınızı yapın. Firma şimdiye kadar hiçkimseye iade yapmadı harcama itirazı yapanlar harici. Paranın bir kısmını alırsınız. Eğer o şekilde de alamazsanız bankayı bankalar birliğine de şikayet edin.

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
YUSUF KAYA

LİNKTEN kontrol ettim hocam ama altyapım maalesef desteklemiyor
1742955750861.png

böyle bir kampanya sunuyor ama mantıksız bence

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
XXXX
mileni.com kullanıyorum 75mbps vdsl altyapıya sahibim bundan önce türknet kullanıyordum ama verdikleri değerler mileni.com değerlerinin yarısı bile değildi. Mayıs ayında 590TL yapıcaklarmış öneriniz var mı bu sorunumla ilgili teşekkürler
mileni.com iyi mi? kanka bende türknet den geçmeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,241
Üyeler
170,698
Son üye
JahKnight
Top Bottom