Neler Yeni

Milenicom beni dolandırdı

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
mehmet ali soylu
Milenicom başvurusu yaptım. Kurulum hizmetimiz var dedi tamam dedim geldi baktı iç tesisat sorun dedi elektrikçi çağır dedi tmm dedim.

Bu süreçte milenicom müşteri hizmetleriyle görüştüm fatura çıkmış dedim çözemedik. Onlar faturadan düşülür sadece kullandıgınız ayları ödersiniz dediler tmm dedim.

Çözemedik 10k para çıkarıyor elektrikçi. Superonline kendisi hallediyor. Neyse iptal ettim fakat 1000 tl üstü hiç kullanmadıgım internete fatura çıkarmışlar.

Wp hattı yetkim yok arayın diyor. Arıyorum telesekreter abonelik yok diye bağlamıyor.

resmen dolandırıcılık. Nasıl çözebilirim mailleri bile yok

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Tüketici hakem heyetine yazsana abicim niye buraya yazıyosun ? Thh başvuracaksın haklı bulunursan hakkını alırsın zaten söke söke.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emirhan Doğan
Tüketici hakem heyetine yazsana abicim niye buraya yazıyosun ? Thh başvuracaksın haklı bulunursan hakkını alırsın zaten söke söke.
Adam bilgilendirmek için yazmıştır, başvurmuştur muhtemelen öyle yapması gerekiyor direk zaten

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
mehmet ali soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Thh öncesi çözebilecek belki tavsiye olur iletişim yetkili bilgisi vs. Başvuracağım ama ödemeyi yapıp mı yapmadan mı başvuru yapayım

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,865
İsim
Orkun
Milenicom başvurusu yaptım. Kurulum hizmetimiz var dedi tamam dedim geldi baktı iç tesisat sorun dedi elektrikçi çağır dedi tmm dedim.

Bu süreçte milenicom müşteri hizmetleriyle görüştüm fatura çıkmış dedim çözemedik. Onlar faturadan düşülür sadece kullandıgınız ayları ödersiniz dediler tmm dedim.

Çözemedik 10k para çıkarıyor elektrikçi. Superonline kendisi hallediyor. Neyse iptal ettim fakat 1000 tl üstü hiç kullanmadıgım internete fatura çıkarmışlar.

Wp hattı yetkim yok arayın diyor. Arıyorum telesekreter abonelik yok diye bağlamıyor.

resmen dolandırıcılık. Nasıl çözebilirim mailleri bile yok
Müşteri hattına bağlanamadığını belirt WP hattından. Yetkisi olan birine beni aratır mısınız diye söyle.
Kullanamadığın internete fatura yollamakta nedir?
Yardımcı olmuyorlar ise destek mailleri falan olur genelde (örn: [email protected])
Siteden bu mail adresini bul detaylı şekilde oraya yazıp yolla, yardımcı olmuyorlarsa THH ye yaz gönder gitsin.

Top Bottom