Neler Yeni

Milenicom Geçtim Pişman Oldum

Vatan.Delisi

80+ Bronze
4 Yıldır turknet kullanıyordum fiyatlar arttı diye milenicom geçtim devamlı hız sorunu yaşıyorum müşteri hizmetleri yok pişman oldum 100 mps gelmesi gereken hız 50 55 mps arası geliyor

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
4 Yıldır turknet kullanıyordum fiyatlar arttı diye milenicom geçtim devamlı hız sorunu yaşıyorum müşteri hizmetleri yok pişman oldum 100 mps gelmesi gereken hız 50 55 mps arası geliyor
Hocam, eğer altyapınız türknet için uygunsa ve bir problem yaşamıyorsanız. Türknetten şaşmamak lazım. Benim eve gigafiber bile geldi. Herhangi bir problem yaşamıyorum. Müşteri hizmetleri de eğer problemli müşteri değilseniz, oldukça yardımcı oluyorlar.

Vatan.Delisi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 Yıldır kullanıyordum sorun yaşamadım zam geldi diye milenicom geçtim nereden bileyim böyle olacağını birazdan başvuru yapacağım geri dönüş için

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Alihan Bilici
Öncelikle geçmiş olsun. Turknet gibi kaliteli sağlayıcıdan Millenicom gibi kötü bir sağlayıcıya geçmek büyük hata olmuş. En kısa zamanda tekrar geçmenizi öneririm.

Vatan.Delisi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun. Turknet gibi kaliteli sağlayıcıdan Millenicom gibi kötü bir sağlayıcıya geçmek büyük hata olmuş. En kısa zamanda tekrar geçmenizi öneririm.
Kötüyü görmeden iyinin değeri bilinmezmiş

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
Bende
4 Yıldır kullanıyordum sorun yaşamadım zam geldi diye milenicom geçtim nereden bileyim böyle olacağını birazdan başvuru yapacağım geri dönüş için
Bende millenicomdan turknet gectim 5 ay önce şimdi fiyatlardan geri geçme düşüncesi geldi bilemiyorum ne yapacağım zaten alttapı yok düzgün 40-50mb anca

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Bende

Bende millenicomdan turknet gectim 5 ay önce şimdi fiyatlardan geri geçme düşüncesi geldi bilemiyorum ne yapacağım zaten alttapı yok düzgün 40-50mb anca
Bana yaramadı malesef milenicom biraz fazla ödeyeceğim

YazılımKafa

80+ Silver
Millenicomda müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Netspeed daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,031,407
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom