Neler Yeni

Öneri milenicom mu netspeed mi daha stabil ve müşteri hizmetleri iyi

yusuf34

80+ Silver
Arkadaşlar Turknet 139.90tllik ücreti 169.90 yapıcakmış 100mbpse çok yakın alıyorum
millenicom 125tl netspeede 135tl hangisi daha iyi hız ve müşteri hizmetleri

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Arkadaşlar Turknet 139.90tllik ücreti 169.90 yapıcakmış 100mbpse çok yakın alıyorum
Çoğu kişi netspeed öneriyor ben de bugün başvuru yaptım. Milleni yıllar önce kullandım, kendime ethernet bağlasam daha iyi internet verirdim, şimdi nasıl bilmiyorum.

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan
Bugün ben de netspeed başvurusu yaptım bakalım ne zaman gelecekler

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
Iyi akşamlar hocam. 4 -4.5 aydır netspeed kullanmaktayım.(100mbps fiber paketi).Hızı olsun oyunlardaki ping değerleri olsun gayet iyi bağlantı yönündede herhangi bir problem yaşamadım şuana kadar. Yani anlayacağınız bu süreç içerisinde herhangi bir problem ile karşılaşmadim tavsiye ederim. Arkadaşini getir olayi var birde 12 ay boyunca her faturada 10 tl indirim kazaniyorsunuz. Eğer geçmek isterseniz davet kodumu kullanarak indirimden faydalanabilirsiniz. Sormak istediğiniz bir soru olursada bilgim olduğunca cevaplamaktan memuniyet duyarim.
KOD: EXQ91I

Dødens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Akif
millenicom kullanıyorum 100mbps ethernetle 94 rahat görüyorum valoda 25 anca oluyor belki superonline altyapısında olduğum içindir ama çok sorunum olmadı ama türk telekom altyapısındaki arkadaşlarda elbet vardır sor derim milleniyi öneririm davet kodum 1 ay sana bedava 1 ay bana E2DE7762

yusuf34

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Iyi akşamlar hocam. 4 -4.5 aydır netspeed kullanmaktayım.(100mbps fiber paketi).Hızı olsun oyunlardaki ping değerleri olsun gayet iyi bağlantı yönündede herhangi bir problem yaşamadım şuana kadar. Yani anlayacağınız bu süreç içerisinde herhangi bir problem ile karşılaşmadim tavsiye ederim. Arkadaşini getir olayi var birde 12 ay boyunca her faturada 10 TL indirim kazaniyorsunuz. Eğer geçmek isterseniz davet kodumu kullanarak indirimden faydalanabilirsiniz. Sormak istediğiniz bir soru olursada bilgim olduğunca cevaplamaktan memuniyet duyarim.
her faturada 10tl indirim nasıl kazanılıypr ve upload ve pinginiz kaç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Iyi akşamlar hocam. 4 -4.5 aydır netspeed kullanmaktayım.(100mbps fiber paketi).Hızı olsun oyunlardaki ping değerleri olsun gayet iyi bağlantı yönündede herhangi bir problem yaşamadım şuana kadar. Yani anlayacağınız bu süreç içerisinde herhangi bir problem ile karşılaşmadim tavsiye ederim. Arkadaşini getir olayi var birde 12 ay boyunca her faturada 10 TL indirim kazaniyorsunuz. Eğer geçmek isterseniz davet kodumu kullanarak indirimden faydalanabilirsiniz. Sormak istediğiniz bir soru olursada bilgim olduğunca cevaplamaktan memuniyet duyarim.
müşteri hizmetleri nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
her faturada 10tl indirim nasıl kazanılıypr ve upload ve pinginiz kaç
Hocam ben sizlere davet kodumu atacağım siz başvuru sırasında muşteri hizmetlerindeki arkadaşa bunu söylüyorsunuz 12 ay boyunca her faturada hem siz hemde ben 10 tl indirim alıyoruz. Speedtest Down = 95 Upload = 8 ping= 8 Oyunlarda ise cs go da 35 ile 70 arası sunucu yoğunluguna göre değişiyor .

yusuf34

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefoj uygykamazı var mı ?

kaç günde bağladılar

Hocam ben sizlere davet kodumu atacağım siz başvuru sırasında muşteri hizmetlerindeki arkadaşa bunu söylüyorsunuz 12 ay boyunca her faturada hem siz hemde ben 10 TL indirim alıyoruz. Speedtest Down = 95 Upload = 8 ping= 8 Oyunlarda ise cs go da 35 ile 70 arası sunucu yoğunluguna göre değişiyor .
yani şimdi 135tl ise ger ay o kod sayesinde 125tl ni ödüycem 10 ay boyunca

Hocam ben sizlere davet kodumu atacağım siz başvuru sırasında muşteri hizmetlerindeki arkadaşa bunu söylüyorsunuz 12 ay boyunca her faturada hem siz hemde ben 10 TL indirim alıyoruz. Speedtest Down = 95 Upload = 8 ping= 8 Oyunlarda ise cs go da 35 ile 70 arası sunucu yoğunluguna göre değişiyor .
normal speedtestte ne kadar ping

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim

kaç günde bağladılar
Hocam kullandığım süre boyunca hiç bir problem yaşamadım ne bağlantım koptu ne hızım düştü ne de başka bir şey bundan ötürü müşteri hizmetleriyle pek bir iletişimim olmadı fakat başvuru sırasında gayet güzel ilgilendiler. Telefon uygulaması yok fakat online işlemler bölümü gayet kullanışlı. Bağlantı işlemi 1 gün sürdü hocam benim Evraklar ellerine ulaştığı gün tt ekibi gelip kurulum yaptı 20 dk sonra falanda interneti kullanmaya başladım.

yusuf34

80+ Silver
Hocam kullandığım süre boyunca hiç bir problem yaşamadım ne bağlantım koptu ne hızım düştü ne de başka bir şey bundan ötürü müşteri hizmetleriyle pek bir iletişimim olmadı fakat başvuru sırasında gayet güzel ilgilendiler. Telefon uygulaması yok fakat online işlemler bölümü gayet kullanışlı. Bağlantı işlemi 1 gün sürdü hocam benim Evraklar ellerine ulaştığı gün tt ekibi gelip kurulum yaptı 20 dk sonra falanda interneti kullanmaya başladım.
harika

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim

kaç günde bağladılar

yani şimdi 135tl ise ger ay o kod sayesinde 125tl ni ödüycem 10 ay boyunca

normal speedtestte ne kadar ping
Speedtesteki değeleride belirttim mesajımda fakat tekrar yazayım 8ms alıyorum

yusuf34

80+ Silver
yani telefonla aradın başvuru yaptın 1 gün sonrada geldiler yani birde önce turlneti iotak edip o şekikxemi bağlatmam gerek

TürkNet'in 170tl yapacağını nerden duydunuz?
mesaj geldi

Ekler

• Screenshot_2022-07-20-22-35-22-592_com.android.mms.jpg
    Screenshot_2022-07-20-22-35-22-592_com.android.mms.jpg
    406.4 KB · Hit: 34
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular