- Konu Sahibi Konu Sahibi
süper netspeede geçicem teşekkür ederimValla hocam hiç değişmedi hep 8
Mesaj otomatik birleştirildi:
süper netspeede geçicem teşekkür ederimValla hocam hiç değişmedi hep 8
hocam altyapı kaynaklı probleminiz olabilir.Sadece müşteri hizmeti soruyorsanız netspeed ama ben ping sorunu yaşıyorum kopma sorunumda var sorunu çözemiyoruz yinede
Rica Ederim Umarım süreç sizin içinde iyi geçer.süper netspeede geçicem teşekkür ederim
Sorun şu ki ben istiyorum ki evime gelin bakın sorunu bulun bendeyse ben çözücem diyorum altyapıdaysada yine onlara suç atmıyorum fakat eve gelmiyorlar modemi aç kapa yaptırıp sorun sizde diyip geçiyorlarhocam altyapı kaynaklı probleminiz olabilir.
Destek talebi oluşturdunuz mu ? Zaten tt ekipleri gelip bakıyorSorun şu ki ben istiyorum ki evime gelin bakın sorunu bulun bendeyse ben çözücem diyorum altyapıdaysada yine onlara suç atmıyorum fakat eve gelmiyorlar modemi aç kapa yaptırıp sorun sizde diyip geçiyorlar
kullandığınız modem netspeedim verdiği modemmi fiberde nasış bir modem veriliyırValla hocam hiç değişmedi hep 8
5ghzlik modemmi veriliyor sizin modeminizi netspeed mi verdiDestek talebi oluşturdunuz mu ? Zaten tt ekipleri gelip bakıyor
Türk telekomun modemi hocam zaten kurulmada tt ekipleri geliyor. Bendeki fiber modem 2.4ghz ve 5ghz desteği varkullandığınız modem netspeedim verdiği modemmi fiberde nasış bir modem veriliyır
5ghzlik modemmi veriliyor sizin modeminizi netspeed mi verdi
Aradığımda internetin sürekli koptuğunu bir kerelik olmadığını söylememe rağmen modemi aç kapa yaptırıyor düzeliyorsa sorun sende diyip bitiriyorlar modemi yeni aldım kablolarda sıkıntı yok diyorum kablolarda sorun vardır diyip bitiriyorlarDestek talebi oluşturdunuz mu ? Zaten tt ekipleri gelip bakıyor
o 10 ay sabit fiyat garantisi için 1 kredi kartının olması ve o zmaan 3 taksit yapıyorlar üstelik netspeede sordum daha yeni zam yapmışlar 135 tl yani her halükarda daha hesaplı olucakHocam size tavsiyem türknet de kalmanız. Büyük ihtimal diğer internet sağlayıcılarına da zam gelecek. Sonuçta portlara zam yapıldı. Türknetin 10 ay sabit fiyat garantili bir kampanyası var. 10 ay boyunca 140TL'den kullanacaksınız. Zaten netspeed 135TL
Alıntıyı görüntüle
bu hangi firmaAradığımda internetin sürekli koptuğunu bir kerelik olmadığını söylememe rağmen modemi aç kapa yaptırıyor düzeliyorsa sorun sende diyip bitiriyorlar modemi yeni aldım kablolarda sıkıntı yok diyorum kablolarda sorun vardır diyip bitiriyorlar
bunu biliyorum 1400tlyi peşin ödemeyemiuyorum kedi kartıda kullanmıyorum o yüzden karlı değilHocam size tavsiyem türknet de kalmanız. Büyük ihtimal diğer internet sağlayıcılarına da zam gelecek. Sonuçta portlara zam yapıldı. Türknetin 10 ay sabit fiyat garantili bir kampanyası var. 10 ay boyunca 140TL'den kullanacaksınız. Zaten netspeed 135TL
Alıntıyı görüntüle
Millenicomda eve geldiler ben yoktum geldiklerinde ailem vardı fakat hiçbir şeye bakmamış pcden bir ayar yapmış düzelttim demiş millenicomda muhattap bulmak aşırı zordu ama netspeed'te muhattap bulmak çok daha kolay fakat dediğim gibi hemen bitiriyorlar sorunu 2-3 kez denedim daha belki bir dahakinde zorlarsam daha iyi olurbu hangi firma
sondaki BÜYÜK I MI KÜÇÜK le harfi miIyi akşamlar hocam. 4 -4.5 aydır netspeed kullanmaktayım.(100mbps fiber paketi).Hızı olsun oyunlardaki ping değerleri olsun gayet iyi bağlantı yönündede herhangi bir problem yaşamadım şuana kadar. Yani anlayacağınız bu süreç içerisinde herhangi bir problem ile karşılaşmadim tavsiye ederim. Arkadaşini getir olayi var birde 12 ay boyunca her faturada 10 TL indirim kazaniyorsunuz. Eğer geçmek isterseniz davet kodumu kullanarak indirimden faydalanabilirsiniz. Sormak istediğiniz bir soru olursada bilgim olduğunca cevaplamaktan memuniyet duyarim.
KOD: EXQ91I
L degil hocam ı harfi büyük "I" KOD = EXQ91Isondaki BÜYÜK I MI KÜÇÜK le harfi mi