Neler Yeni

Öneri milenicom mu netspeed mi daha stabil ve müşteri hizmetleri iyi

yusuf34

80+ Silver

uydu3

80+ Silver
Sadece müşteri hizmeti soruyorsanız netspeed ama ben ping sorunu yaşıyorum kopma sorunumda var sorunu çözemiyoruz yinede

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim

uydu3

80+ Silver
hocam altyapı kaynaklı probleminiz olabilir.
Sorun şu ki ben istiyorum ki evime gelin bakın sorunu bulun bendeyse ben çözücem diyorum altyapıdaysada yine onlara suç atmıyorum fakat eve gelmiyorlar modemi aç kapa yaptırıp sorun sizde diyip geçiyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
Sorun şu ki ben istiyorum ki evime gelin bakın sorunu bulun bendeyse ben çözücem diyorum altyapıdaysada yine onlara suç atmıyorum fakat eve gelmiyorlar modemi aç kapa yaptırıp sorun sizde diyip geçiyorlar
Destek talebi oluşturdunuz mu ? Zaten tt ekipleri gelip bakıyor

yusuf34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
kullandığınız modem netspeedim verdiği modemmi fiberde nasış bir modem veriliyır
Mesaj otomatik birleştirildi:

5ghzlik modemmi veriliyor sizin modeminizi netspeed mi verdi
Türk telekomun modemi hocam zaten kurulmada tt ekipleri geliyor. Bendeki fiber modem 2.4ghz ve 5ghz desteği var

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Hocam size tavsiyem türknet de kalmanız. Büyük ihtimal diğer internet sağlayıcılarına da zam gelecek. Sonuçta portlara zam yapıldı. Türknetin 10 ay sabit fiyat garantili bir kampanyası var. 10 ay boyunca 140TL'den kullanacaksınız. Zaten netspeed 135TL

Ekran Alıntısı.PNG

uydu3

80+ Silver
Destek talebi oluşturdunuz mu ? Zaten tt ekipleri gelip bakıyor
Aradığımda internetin sürekli koptuğunu bir kerelik olmadığını söylememe rağmen modemi aç kapa yaptırıyor düzeliyorsa sorun sende diyip bitiriyorlar modemi yeni aldım kablolarda sıkıntı yok diyorum kablolarda sorun vardır diyip bitiriyorlar

yusuf34

80+ Silver
Hocam size tavsiyem türknet de kalmanız. Büyük ihtimal diğer internet sağlayıcılarına da zam gelecek. Sonuçta portlara zam yapıldı. Türknetin 10 ay sabit fiyat garantili bir kampanyası var. 10 ay boyunca 140TL'den kullanacaksınız. Zaten netspeed 135TL

Alıntıyı görüntüle
o 10 ay sabit fiyat garantisi için 1 kredi kartının olması ve o zmaan 3 taksit yapıyorlar üstelik netspeede sordum daha yeni zam yapmışlar 135 tl yani her halükarda daha hesaplı olucak

Aradığımda internetin sürekli koptuğunu bir kerelik olmadığını söylememe rağmen modemi aç kapa yaptırıyor düzeliyorsa sorun sende diyip bitiriyorlar modemi yeni aldım kablolarda sıkıntı yok diyorum kablolarda sorun vardır diyip bitiriyorlar
bu hangi firma

Alıntıyı görüntüle
bunu biliyorum 1400tlyi peşin ödemeyemiuyorum kedi kartıda kullanmıyorum o yüzden karlı değil

uydu3

80+ Silver
Millenicomda eve geldiler ben yoktum geldiklerinde ailem vardı fakat hiçbir şeye bakmamış pcden bir ayar yapmış düzelttim demiş millenicomda muhattap bulmak aşırı zordu ama netspeed'te muhattap bulmak çok daha kolay fakat dediğim gibi hemen bitiriyorlar sorunu 2-3 kez denedim daha belki bir dahakinde zorlarsam daha iyi olur :D

yusuf34

80+ Silver
Iyi akşamlar hocam. 4 -4.5 aydır netspeed kullanmaktayım.(100mbps fiber paketi).Hızı olsun oyunlardaki ping değerleri olsun gayet iyi bağlantı yönündede herhangi bir problem yaşamadım şuana kadar. Yani anlayacağınız bu süreç içerisinde herhangi bir problem ile karşılaşmadim tavsiye ederim. Arkadaşini getir olayi var birde 12 ay boyunca her faturada 10 TL indirim kazaniyorsunuz. Eğer geçmek isterseniz davet kodumu kullanarak indirimden faydalanabilirsiniz. Sormak istediğiniz bir soru olursada bilgim olduğunca cevaplamaktan memuniyet duyarim.
KOD: EXQ91I
sondaki BÜYÜK I MI KÜÇÜK le harfi mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,845
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom