Milenyum kart sacmalığı

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,226
d3e4204e-7cd9-473f-a67a-97d160043103.webp
857453db-53dd-448d-bbf0-d85228b18a75.webp

Bir yakınımızın dükkanının konumunu Google mapsa kaydettim adamı surkeli bir numara aramış ve Google maps dan aradıklarını kartı almazlarsa haritada ve Google aramalarimda çıkamayacaklarını söylemiş bana dediğinde şaşırdım önemsiz birseydir diye düşürdüm bugün ise bu kart gelmiş ve 5bin tl ödemesi çıkmış adam da zorunlu birsey zannedip almış
Şu anda yapmamız gerekenler neler qr da yazılım bilmeyen birinin bile yapabilecegi 5-6 tane yönlendirme butonundan olusan bir site var böyle bir şeyi asla istemiyoruz nereye başvurabiliriz

Son düzenleme:
Tüketici hakem heyeti noter ihtarnamesi falan ne gibi şeyler

Olay bu. Para ödemesin bitsin. Beni de her gün arıyorlar en az 20 numara engellemişimdir.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bir yakınımızın dükkanının konumunu Google mapsa kaydettim adamı surkeli bir numara aramış ve Google maps dan aradıklarını kartı almazlarsa haritada ve Google aramalarimda çıkamayacaklarını söylemiş bana dediğinde şaşırdım önemsiz birseydir diye düşürdüm bugün ise bu kart gelmiş ve 5bin tl ödemesi çıkmış adam da zorunlu birsey zannedip almış
Şu anda yapmamız gerekenler neler qr da yazılım bilmeyen birinin bile yapabilecegi 5-6 tane yönlendirme butonundan olusan bir site var böyle bir şeyi asla istemiyoruz nereye başvurabiliriz
Bunu kabul edip imzasını attı parayı ödediyse pek bir şey yapamaz. Parayı ödemediyse bile sözleşmeyi kabul ettiyse dönüşü olacağını sanmıyorum güzel dolandırmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,655
Üyeler
189,897
Son üye
Gencecix
Geri