john 80+ Bronze Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 1,535 Reaksiyon skoru 623 8 Mart 2024 #1 Bütçe 500 Evet arkadaşlar bu oyunu almak istiyorum ama 1k fiyatı çok pahalı buluyorum şahsen. epicte indirime giriyor mu ve indirime girince fiyatı ne kadar oluyor ?
Evet arkadaşlar bu oyunu almak istiyorum ama 1k fiyatı çok pahalı buluyorum şahsen. epicte indirime giriyor mu ve indirime girince fiyatı ne kadar oluyor ?
U Unkown1 80+ Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 50 Reaksiyon skoru 31 8 Mart 2024 #2 Bu bütçeye alabilirsen anca Epic Games bahar indirimlerinde alırsın belki. O da Epic güzel bir kupon verip, yayıncı da üstüne indirim yaparsa anca.
Bu bütçeye alabilirsen anca Epic Games bahar indirimlerinde alırsın belki. O da Epic güzel bir kupon verip, yayıncı da üstüne indirim yaparsa anca.
john 80+ Bronze Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 1,535 Reaksiyon skoru 623 8 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Unkown1 yazmış: Bu bütçeye alabilirsen anca Epic Games bahar indirimlerinde alırsın belki. O da Epic güzel bir kupon verip, yayıncı da üstüne indirim yaparsa anca. Devamı için tıklayın... anladım teşekkür ederim.
Unkown1 yazmış: Bu bütçeye alabilirsen anca Epic Games bahar indirimlerinde alırsın belki. O da Epic güzel bir kupon verip, yayıncı da üstüne indirim yaparsa anca. Devamı için tıklayın... anladım teşekkür ederim.