Devlet Coca Colaya teşvik verdiği iddiaları YALAN. Yalanla güdülen kitleye kitlediler yalan haberi. Ozgorkey şirketine ENERJİ YATİRİMİ ve İŞÇİ İSTİHDAMİ için verilen teşviği COCA COLAYA TESVİK diye yutturdular size.Sanayi bakanliği Coca Colaya Teşvik Belgesi Verdi😮😮
Sanayi bakanliği Teşvik belgesi verdi Hemde Coca Colaya😮forum.donanimarsivi.com
Devlet teşvik veriyor devlettemi değil?
Din ile gözleri kör edilenler: Aynı havayı soluduğum için dahi rahatsızlık duyduğum insan tipi. Dünyanın bir çok yerinde katliamlar olurken kimseye sesini çıkarmayıp katliamın ucunda din olunca akıldan mantıktan yoksun hareket eden insanlar.Hadi milkanin var falım olips in ne alakasi var bu adam her konuya boyle yaziyor sanirsam hocam
Çok önceden yapılmış bir şeyi şimdi yeni yapılmış gibi göstermek?Sanayi bakanliği Coca Colaya Teşvik Belgesi Verdi😮😮
Sanayi bakanliği Teşvik belgesi verdi Hemde Coca Colaya😮forum.donanimarsivi.com
Devlet teşvik veriyor devlettemi değil?
Normalde 2-3 tablet alır geçerdim bunu okudum şimdi bayaaa bi alacağım.Boykota devam gençler iki üç kuruş az vericem diye vebale girmeyin, sözüm müslümanlara Müslüman olmayan üstüne alınmasın
Çok haklısınız. Protestocular arasında Yahudi bir adamda vardı ve söylediklerini özetleyecek olursam: "Yıllar önce bizleri toplama kampına alıp soykırıma uğrattılar. Bu gün bir başka millete aynısını biz yapıyoruz ben buna karşıyım" diyordu.Türk medyasinda gosterilmese bile, katliamı en çok kınayan ve gösteri yapanlar içinde tonla müslüman olmayanda var. Bakınız ABD AB ve dünyadaki çoğu ülkedeki gösterilere. Bu zulme baskaldirmak Müslümanlıkla değil İNSANLİKLA alakalı.
Reis resmi gazete yayinlandi ne anlatiyonDevlet Coca Colaya teşvik verdiği iddiaları YALAN. Yalanla güdülen kitleye kitlediler yalan haberi. Ozgorkey şirketine ENERJİ YATİRİMİ ve İŞÇİ İSTİHDAMİ için verilen teşviği COCA COLAYA TESVİK diye yutturdular size.
Bunu gördükten sonra hepsinden almak farz olduBoykota devam gençler iki üç kuruş az vericem diye vebale girmeyin, sözüm müslümanlara Müslüman olmayan üstüne alınmasın
Müslümanları cepheye bekliyorum, müslüman olmayan üstüne alınmasın.Boykota devam gençler iki üç kuruş az vericem diye vebale girmeyin, sözüm müslümanlara Müslüman olmayan üstüne alınmasın
Yusufum senin yerine de aldım ben dert etme. Bu ***** boykotlar gerçekten insanı bunaltiyor. Ben İsrail'in terörist bir devlet olduğunu düşünüyorum. Filistin'de ölen masum çocuklar içinde üzülüyorum ancak şirket boykutu çok saçma geliyor bana.Boykota devam gençler iki üç kuruş az vericem diye vebale girmeyin, sözüm müslümanlara Müslüman olmayan üstüne alınmasın