Neler Yeni

🔥İndirim Milka Çikolatalarda İndirim🔥🔥

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,447
İsim
Diyarhan
O paraya eti çikolata alın yerli marka kazansın. 15tl ve altı olursa milka yenur.

İceWolf

80+ Silver

Thadox

80+ Bronze
Hadi milkanin var falım olips in ne alakasi var bu adam her konuya boyle yaziyor sanirsam hocam😁🤣
Din ile gözleri kör edilenler: Aynı havayı soluduğum için dahi rahatsızlık duyduğum insan tipi. Dünyanın bir çok yerinde katliamlar olurken kimseye sesini çıkarmayıp katliamın ucunda din olunca akıldan mantıktan yoksun hareket eden insanlar.

Bir de özellikle "Müslüman" diye belirtmiş bari insan olan yazsa neyse. Sanırsın sadece Müslümanlar iyi kalpli, sadece Müslümanlar savaş karşıtı.

kadirz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kadir SAĞLAM
Instagram
kadirz123
Steam
kadirz123
Twitter
kadirz123
Facebook
kadirz123
Discord
Kadirz123#3611
Reddit
kadirz123
Boykota devam gençler iki üç kuruş az vericem diye vebale girmeyin, sözüm müslümanlara Müslüman olmayan üstüne alınmasın
Normalde 2-3 tablet alır geçerdim bunu okudum şimdi bayaaa bi alacağım.

JackRyan

80+ Silver
Çok önceden yapılmış bir şeyi şimdi yeni yapılmış gibi göstermek?
Agustos ayinda konuşulmuş o konuyu paylaştiğim gün resmi gazatede yayimlanarak yürürlüğe girdi, çikartilabilirdi o listeden.

İceWolf

80+ Silver
Türk medyasinda gosterilmese bile, katliamı en çok kınayan ve gösteri yapanlar içinde tonla müslüman olmayanda var. Bakınız ABD AB ve dünyadaki çoğu ülkedeki gösterilere. Bu zulme baskaldirmak Müslümanlıkla değil İNSANLİKLA alakalı.

Thadox

80+ Bronze
Türk medyasinda gosterilmese bile, katliamı en çok kınayan ve gösteri yapanlar içinde tonla müslüman olmayanda var. Bakınız ABD AB ve dünyadaki çoğu ülkedeki gösterilere. Bu zulme baskaldirmak Müslümanlıkla değil İNSANLİKLA alakalı.
Çok haklısınız. Protestocular arasında Yahudi bir adamda vardı ve söylediklerini özetleyecek olursam: "Yıllar önce bizleri toplama kampına alıp soykırıma uğrattılar. Bu gün bir başka millete aynısını biz yapıyoruz ben buna karşıyım" diyordu.

JackRyan

80+ Silver

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,386
İsim
yusuf ecer
Boykota devam gençler iki üç kuruş az vericem diye vebale girmeyin, sözüm müslümanlara Müslüman olmayan üstüne alınmasın
Müslümanları cepheye bekliyorum, müslüman olmayan üstüne alınmasın.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Yusufum senin yerine de aldım ben dert etme. Bu ***** boykotlar gerçekten insanı bunaltiyor. Ben İsrail'in terörist bir devlet olduğunu düşünüyorum. Filistin'de ölen masum çocuklar içinde üzülüyorum ancak şirket boykutu çok saçma geliyor bana.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
bilader ne anlatıyonuz yok filistin yok içinde kan var vs vs. Ürünlerin parası çoktan adamlara gitti 1, bu adamlar işkencelere destek vermedimi? 2 bizde böyle bi şey olunca hangi arap ülkesi hangi din kardeşimiz olacak ülke boykot ediyor? Devletin bile umrunda değil, siz almayacaksanız almayın :D

Top Bottom