devletin dini olmaz kankaSanayi bakanliği Coca Colaya Teşvik Belgesi Verdi😮😮
Sanayi bakanliği Teşvik belgesi verdi Hemde Coca Colaya😮forum.donanimarsivi.com
Devlet teşvik veriyor devlettemi değil?
Kadirim icer miyiz?Normalde 2-3 tablet alır geçerdim bunu okudum şimdi bayaaa bi alacağım.
O zaman sil sosyal medya platformlarını ekmek vs de yeme. Bunların nakliyatında kullanılan araçlar benzini vs hep israil yandaşı firmalara ait.Olayı hala anlayamadınız herhalde israile destek veren ülkelerin mallarinıda boykot ediyoruz sadece israil değil.
@Mehmet Yılmaz arkadaşla ilgilenirsenizKadirim icer miyiz?
LAN kelimesi benim değil senin seviyenin yerin dibinde olduğunu gösteriyor...Yazdığım cümleden sadece 'lan' kısmına takılmanda senin seviyeni belli ediyor. Daha fazla konuşmanın mantığı yok. O profil resminide değiştir bence.
valla hocam bu boykotu trde yapmak bana saçma geliyor, starbucks sitesinde siyasi görüşünü açıklamış. Kar oranı neyse direkt araplara katarlılara gidiyormuş. Burgerking mcdonalds desen onlarında bi suçu yok tr içinde. Adamların kazandığı para trde kalıyor burgerkingin ana şirketine 5 kuruş faydası yok. zincir şirketlerin hepsinde durum aynıAraya girmişsin.
İhtiyaçtan alanlara bişey demiyorum ekonomi belli ama Siyasi ve Irki olarak İsraili destekleyenler için; Kahveydi, çikolataydı, bebek etinden hamburgerdi almanız YETMEZ, gidin İSRAİL ORDUSUNA KATILIN 3-5 BEBEKTE SİZ ÖLDÜRÜN. Ancak o zaman soğur içinizdeki BEBEK KATİLİ ruhunuz..
Nerden arkadaşın oluyorum?@Mehmet Yılmaz arkadaşla ilgilenirseniz
Yav adamlar kaliteli yapıyor biz napalımBoykota devam gençler iki üç kuruş az vericem diye vebale girmeyin, sözüm müslümanlara Müslüman olmayan üstüne alınmasın