Hocam 5 ay sabit fiyat doğrumu ? kod verin hocam yarın geçebilirim.Aynı olay netspeedtede var hocam, kampanya koduda verebilirim isteseniz ekstra 12 ay geçerli 20 TL indirim veriyor
İlk 5 ay sabit diyorsa sabittir. Eskiden yoktu böyle bir kampanya.Hocam 5 ay sabit fiyat doğrumu ? kod verin hocam yarın geçebilirim.
Çok rezil bir firma. Daha yaşadığım arızayı bulamamışlardı kullandığım dönem. Uzaklaş bu firmadan.Arkadaşlar Millenicom'a geçtiğiniz anda 5 ay sabit fiyat yazıyor bu doğru mu? Habersiz zam yapıldığı vs. söyleniyor. Max 75 hız alıyorum superonline.
Netspeedte 6 ay diye biliyorum,yinede bakalım sitesindenHocam 5 ay sabit fiyat doğrumu ? kod verin hocam yarın geçebilirim.
Evet baktım devam ediyor sitesinden görebilirsinizNetspeedte 6 ay diye biliyorum,yinede bakalım sitesinden
Kod = HJ55V1
Hocam netspeed bu ara sıkıntılı diyorlar.Netspeedte 6 ay diye biliyorum,yinede bakalım sitesinden
Kod = HJ55V1
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet baktım devam ediyor sitesinden görebilirsiniz
Bazen dalgalanma oluyor ama diğerlerine göre çok daha iyi bana göre,en azından bende büyük bir problem olmadı çok şükrüHocam netspeed bu ara sıkıntılı diyorlar.
Ben sık sık yapay zeka kullanan biriyim.Bazen dalgalanma oluyor ama diğerlerine göre çok daha iyi bana göre,en azından bende büyük bir problem olmadı çok şükrü
Valla bendede gibirnette çok kopma oluyordu 2 ay durabildimBen sık sık yapay zeka kullanan biriyim.
Netspeed'deyken sık sık bağlantı yok hatası alıyordum İnternet olmasına rağmen. GIBIR'a geçtiğimden beri sorun yok. O bakım çalışması bozdu her şeyi. Yoksa ben de memnundum.
ISS değiştirmek için minimum 3 ay gerekmiyor muValla bendede gibirnette çok kopma oluyordu 2 ay durabildim
Bilmiyorum ben geçiş yaptım fakat 100 TL fazla ödedim son faturayıISS değiştirmek için minimum 3 ay gerekmiyor mu