Neler Yeni

Millenicom adam dolandırıyor

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Forumdaki öneri ve yorumlara göre ve başvururken ki zamana göre ilk ay (deneme sebebiyle) ücretsiz olması gerekirdi, onun yerine çatır çatır 25 günlük kullanım bedeli almışlar, kanıt ektedir

1662575556317.png

Hizmetleri güzel, aksamıyor takılmıyor süper hızda, lakin adama da ücreti saplıyor,

linkte (https://forum.donanimarsivi.com/kon...-hizi-nasil-muesteri-temsilcisi-nasil.596681/) hazırlanan rehbere göre kodsuz zaten ilk ay deneme ayı olarak ücretsiz olması gerekiyor, kodu kullanırsam da 2.ay ücretsiz oluyor açıklık getirmek için yazıldı

Son düzenleme:

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Forumdaki öneri ve yorumlara göre ve başvururken ki zamana göre ilk ay (deneme sebebiyle) ücretsiz olması gerekirdi, onun yerine çatır çatır 25 günlük kullanım bedeli almışlar, kanıt ektedir

Alıntıyı görüntüle

Hizmetleri güzel, aksamıyor takılmıyor süper hızda, lakin adama da ücreti saplıyor
Referans kodu verirsen ücretsiz 1 ay

Kontfire

80+ Silver
Turknet bendende ilk ay almıştı 3 gün sonra geri iade etmişti

Garipbirfizikci

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu konuda yorumlarım var, kod kullan demiş ama zaten kodu kullanınca ilk 2 ayın bedava olması gerekiyor onun yerine elemanlar 25 güne yerleştirme derdinde bir de 1 hafta kala faturayı gönderip söylüyorlar canımı sıktılar akşam akşam

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

bu konuda yorumlarım var, kod kullan demiş ama zaten kodu kullanınca ilk 2 ayın bedava olması gerekiyor onun yerine elemanlar 25 güne yerleştirme derdinde bir de 1 hafta kala faturayı gönderip söylüyorlar canımı sıktılar akşam akşam
Hocam 2 ay bedava olmaz zaten.
İlk ay bedava olması için geçiş yaparken bir kişinin referans kodunu iletmeniz lazım 1 ay bedava olur

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Millenicom müşteri hizmetleriyle konuştunuz mu bu durumu? Arkadaşını getir kampanyasından bahsediyorsanız ilk ay değil bir sonraki ay bedava olur.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar rehber dökümanda ilk ay deneme ayı ücretsiz olacağı yazıyor, millenicomdakiler de böyle aktardı, kodla alakalı bir şey söylemediler onun için tilt oldum ve isyanlardayım, ilk ay ücretsiz olması ve sadece bağlantı modem ücretini ödemem gerekirken 104 tl kafadan fatura çıkarttılar,
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıyetten kendi sitelerine giremiyorum, sayfası sanki p***hub gibi bloklu, müşteri temsilcisine yazdım sorun yok dedi, telefondn denedim yine girmedi, yani gerçekten de milletten para alıp hakkımızı savunmamamız için çabalıyorlar

Top Bottom