Millenicom altyapı sorgulama yanlış mı?

rech

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
613
Yeni süperonline aldım hatta konusunu açmıştım daha önceden millenicomda 28mb max (hem adresle hem tel no ile denedim) yazıyor internetten hız testi yapıyorum 94 çıkıyor steamda bişey indirirken akşam 9civarı 8mb hızla indiriyor ortalama ama millenicomda 28mb yazıyor daha süperonline 1hafta önce geldi onla mı kaynaklı

Altyapılar güncellenmemiştir sitede.

Evet sorun var büyük ihtimal bana da max 17 gösteriyo 70 alıyorum

Çok oldu yaklaşık 1-2 senesi var
Adresi falan doğru girdiğine emin misin giriyosan adamlar siteye bir kere girmişler değiştirmiyolar heralde veya sende bi istisna olmuş

Adresi falan doğru girdiğine emin misin giriyosan adamlar siteye bir kere girmişler değiştirmiyolar heralde veya sende bi istisna olmuş
Bilmiyorum geçen ay max85 diyodu ama sorun yok

Adresinizde altyapı varsa ve siz bunu kullanmıyorsanız örneğin VDSL var ve ADSL kullanıyorsunuz size VDSL gösterilir ama siz VDSL geçtiğiniz zaman altyapınızı kullanmış olursunuz ve kullanılabilir olarak ADSL altyapı kaldığı için onu gösterir.

Adresinizde altyapı varsa ve siz bunu kullanmıyorsanız örneğin VDSL var ve ADSL kullanıyorsunuz size VDSL gösterilir ama siz VDSL geçtiğiniz zaman altyapınızı kullanmış olursunuz ve kullanılabilir olarak ADSL altyapı kaldığı için onu gösterir.
Adam adam

ADSL ve VDSL ne onları bilmiyorum ama bilgili konuştugun belli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,635
Üyeler
190,773
Son üye
isaacthe
Geri