Millenicom Başvuru İşlemleri

huksa

80+
Reaksiyon skoru
3
Millenicoma geçmeyi düşünüyorum. Başvuru yaparken kendimiz gidip başvuru kagıdını kargo falan mı vermemiz gerekiyor yoksa millenicom kendisi gelip eve bağlayıp sonra kagıdı evde mi imzalıyoruz ? yani evden bütün işi halledebilir miyiz anlaşmalı kargoculara gitmeden.

Millenicoma geçmeyi düşünüyorum. Başvuru yaparken kendimiz gidip başvuru kagıdını kargo falan mı vermemiz gerekiyor yoksa millenicom kendisi gelip eve bağlayıp sonra kagıdı evde mi imzalıyoruz ? yani evden bütün işi halledebilir miyiz anlaşmalı kargoculara gitmeden.
Whatsapp üzerinden imzalı kağıtları gönderiyorsunuz. Daha sonra 7 gün içerisinde ıslak imzalı belgelerinizi ups kargo ile yolluyorsunuz.

eve onlar getiriyor ama taahutsuz yapıcna tek kağıda falan ımza atıyorsun. taahutlu yaparsan 3-5 kagıda ımza atıyorsun. eve kurmaya geldiklerinde kağıtlarıda getiriyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Whatsapp üzerinden imzalı kağıtları gönderiyorsunuz. Daha sonra 7 gün içerisinde ıslak imzalı belgelerinizi ups kargo ile yolluyorsunuz.
ben de böyle olmadı xD istanbul için konuşuyorum bu arada

eve onlar getiriyor ama taahutsuz yapıcna tek kağıda falan ımza atıyorsun. taahutlu yaparsan 3-5 kagıda ımza atıyorsun. eve kurmaya geldiklerinde kağıtlarıda getiriyorlar

nasıl oldu?

covid öncesinde mi bağlatmıştınız? Ben modem bağlatması yapmadım ondan dolayı da olmuş olabilir

nasıl oldu?

covid öncesinde mi bağlatmıştınız? Ben modem bağlatması yapmadım ondan dolayı da olmuş olabilir
2. aya girdim daha. covid vardı yani

2. aya girdim daha. covid vardı yani
Ben modem bağlatmadım ondan dolayı heralde.

Merak ederseniz millenicom'a geçiş hakkında konu açmıştım.

Ben modem bağlatmadım ondan dolayı heralde.

Merak ederseniz millenicom'a geçiş hakkında konu açmıştım.
modem de kendim aldım o sebepten geldiler kuruluma. dediğiniz gibi modem bağlatmadıgınızdan dolayıda olabilir. o altyapıyı kullanıyorsanız direkt geçiş olmuştur. ben uydunetten geçtim altyapı değiştiğinden geldiler mecburen.

ya benim altyapım adsl yani çok iyi degil şu an air fiber kullanıyorum ama cok ping oluyor hız konusunda cok sıkıntı cekmiyorum millenicoma esas geçme amacım ping yani sabit 60 70 alsam çok iyi benim için o yuzden araştırıyorum ama evden cıkamam yani evden bütün işlemleri halledebilir miyim ?

Geri