geçiş yaparım diye düşünüyorumKablosuz 120 Mbps aldığını kablolu 30 40 mı ne aldığını belirttin. Bir kere bu modemin millenicom'un verdiği interneti iletebildiğini ve hatta sorun olmadığını gösterir.
Senin sorununu ISS değiştirmek çözer mi bilemem.
En erken 3 ay sonra geçiş yapabilirsin. Çıkışı ise hemen şimdi bile yapabilirsin.
Wi-Fi'da kopma olmuyorsa sıkıntı modemde, kabloda veya pc ethernet portundadır.yok kablolu 90 geliyor, ara arada kopma olup 5 dk sonra geliyor.
Geçiş yaptığın tarihten itibaren en erken 3 ay sonra farklı bir firmaya geçiş için başvurabilirsin. O zaman da fiyatlar zamlanacak tabi.geçiş yaparım diye düşünüyorum
Milleniceoma ulaşıp internet hızınızı bir kaç mbps kısmasını isteyin. Bazılarında işe yarıyor. Not: Bunu darbuğaz gibi düşünün. Size gelen hızın hepsini alınca drop yermiş gibi bişi.Millenicoma bu ay giriş yaptım, en erken ne zaman çıkış yapabilirim, memnun kalmadım.
kablo veya pc de sorun olması imkansız, ne zaman yeni dandik modem geldi ondan sonra başladı bu ufak sorunWi-Fi'da kopma olmuyorsa sıkıntı modemde, kabloda veya pc ethernet portundadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçiş yaptığın tarihten itibaren en erken 3 ay sonra farklı bir firmaya geçiş için başvurabilirsin. O zaman da fiyatlar zamlanacak tabi.
O zaman sorun modemde . Hatta değil ki.kablo veya pc de sorun olması imkansız, ne zaman yeni dandik modem geldi ondan sonra başladı bu ufak sorun
olabilirMilleniceoma ulaşıp internet hızınızı bir kaç mbps kısmasını isteyin. Bazılarında işe yarıyor. Not: Bunu darbuğaz gibi düşünün. Size gelen hızın hepsini alınca drop yermiş gibi bişi.
ara ara kopma olabiliyor, çok sorun degil ama sinir bozuyor9 ay millenicom kullandım son dönemde bende de kopmalar oluyordu, aradığımda telesekretere atıyordu ve eski müşteriye zam yapıp yeni gelene ucuzdan verince bende çıktım netspeede geçtim. Ping değerim 2-3ms arttı ama şimdi kafam daha rahat. Kopmalar olmuyor, müşteri hizmetleri çok iyi, bugün 3 saniyede bağlandım ve işimi hallettiler. Taahhütsüz değil mi istediğin zaman çık. 2 ay önce bir arkadaşım, millenicomu 2 hafta kullandıktan sonra çıkmıştı türknete geçti.