Neler Yeni

millenicom dan ne zaman çıkış yapabilirim

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Millenicoma bu ay giriş yaptım, en erken ne zaman çıkış yapabilirim, memnun kalmadım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kablosuz 120 Mbps aldığını kablolu 30 40 mı ne aldığını belirttin. Bir kere bu modemin millenicom'un verdiği interneti iletebildiğini ve hatta sorun olmadığını gösterir.
Senin sorununu ISS değiştirmek çözer mi bilemem.
En erken 3 ay sonra geçiş yapabilirsin. Çıkışı ise hemen şimdi bile yapabilirsin.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok kablolu 90 geliyor, ara arada kopma olup 5 dk sonra geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz 120 Mbps aldığını kablolu 30 40 mı ne aldığını belirttin. Bir kere bu modemin millenicom'un verdiği interneti iletebildiğini ve hatta sorun olmadığını gösterir.
Senin sorununu ISS değiştirmek çözer mi bilemem.
En erken 3 ay sonra geçiş yapabilirsin. Çıkışı ise hemen şimdi bile yapabilirsin.
geçiş yaparım diye düşünüyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
yok kablolu 90 geliyor, ara arada kopma olup 5 dk sonra geliyor.
Wi-Fi'da kopma olmuyorsa sıkıntı modemde, kabloda veya pc ethernet portundadır.

geçiş yaparım diye düşünüyorum
Geçiş yaptığın tarihten itibaren en erken 3 ay sonra farklı bir firmaya geçiş için başvurabilirsin. O zaman da fiyatlar zamlanacak tabi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Millenicoma bu ay giriş yaptım, en erken ne zaman çıkış yapabilirim, memnun kalmadım.
Milleniceoma ulaşıp internet hızınızı bir kaç mbps kısmasını isteyin. Bazılarında işe yarıyor. Not: Bunu darbuğaz gibi düşünün. Size gelen hızın hepsini alınca drop yermiş gibi bişi.

• Beğen

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
9 ay millenicom kullandım son dönemde bende de kopmalar oluyordu, aradığımda telesekretere atıyordu ve eski müşteriye zam yapıp yeni gelene ucuzdan verince bende çıktım netspeede geçtim. Ping değerim 2-3ms arttı ama şimdi kafam daha rahat. Kopmalar olmuyor, müşteri hizmetleri çok iyi, bugün 3 saniyede bağlandım ve işimi hallettiler. Taahhütsüz değil mi istediğin zaman çık. 2 ay önce bir arkadaşım, millenicomu 2 hafta kullandıktan sonra çıkmıştı türknete geçti.

• Beğen

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Wi-Fi'da kopma olmuyorsa sıkıntı modemde, kabloda veya pc ethernet portundadır.

Geçiş yaptığın tarihten itibaren en erken 3 ay sonra farklı bir firmaya geçiş için başvurabilirsin. O zaman da fiyatlar zamlanacak tabi.
kablo veya pc de sorun olması imkansız, ne zaman yeni dandik modem geldi ondan sonra başladı bu ufak sorun

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Milleniceoma ulaşıp internet hızınızı bir kaç mbps kısmasını isteyin. Bazılarında işe yarıyor. Not: Bunu darbuğaz gibi düşünün. Size gelen hızın hepsini alınca drop yermiş gibi bişi.
olabilir

9 ay millenicom kullandım son dönemde bende de kopmalar oluyordu, aradığımda telesekretere atıyordu ve eski müşteriye zam yapıp yeni gelene ucuzdan verince bende çıktım netspeede geçtim. Ping değerim 2-3ms arttı ama şimdi kafam daha rahat. Kopmalar olmuyor, müşteri hizmetleri çok iyi, bugün 3 saniyede bağlandım ve işimi hallettiler. Taahhütsüz değil mi istediğin zaman çık. 2 ay önce bir arkadaşım, millenicomu 2 hafta kullandıktan sonra çıkmıştı türknete geçti.
ara ara kopma olabiliyor, çok sorun degil ama sinir bozuyor

Top Bottom