berkaysenocak
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 123
- İsim
- Berkay Şenocak
- İlgilendiği Kategoriler
- Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Forum kullanıcısı olan mağdur arkadaş bir firma müşterisinden kullanım ücreti dışında para çekmişler neyin derdindesin tam olarak. Şikayet ettin adamı mutlu oldun mu? Eline bir şey geçti mi? Kendi konuşma tarzında sorun var kendine bak ilk önce. Kahramanlık mı yapacaksın filan yazıyorsun ? Gayet hakkını arıyor arkadaş ve mağdur olduğunu belirtip burada durumdan bahsediyor. Sen neyin kafasındasın? Tavsiyem acilen hayatına bir şeyler katKeşke çalışan yada şirket hissedarı olsaydım direkt savcılık şikayetini yapıp buraya bir kopyasını yapıştırırdım. Ben sadece sizin gibi yol yordam bilmeyen gençlere yol göstermeye çalışıyorum ama gördüğüm kadarıyla nafile.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum tüketici mahkeme heyeti bunla ilgilenir mi bilmiyorum ama 2-3 kere şikayetim üzerine sorunlarımı çözmüşlüğü var deneyebilirsin şansınıMillenicom insanları kandırmakta çığır açıyor. Son faturamı ödedikten sonra TurkNet'e geçiş yapmıştım. Aboneliğimi iptal ettirme rağmen bana 1 ay sonrasında 347.99 TL fatura kesiyor. Asıl saçma olan şey şu ki son ödediğim fatura 430 TL idi. Elimde ekran görüntüsü de var ödediğim faturaların dekontları da var. Müşteri hizmetlerini arıyorum açmıyorlar. Online işlemlere girmeye çalışıyorum. Şifre göndermiyorlar giriş yapamıyorum. Bu kesilen tutar kurulum ücreti vs desem o da olamaz çünkü netspeedden geçiş yapmıştım kurulum yapmadım. 6 ay kullandım millenicom internetini simdi de geçen ay Turknet'e geçiş yapmıştım. Ne yapabilirim bilen birileri yardımcı olabilir mi?