Neler Yeni

Millenicom dolandırıcılıkta çığır açıyor.

Katılım
19 Aralık 2020
Mesajlar
331
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
Konum
Izmir
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Keşke çalışan yada şirket hissedarı olsaydım direkt savcılık şikayetini yapıp buraya bir kopyasını yapıştırırdım. Ben sadece sizin gibi yol yordam bilmeyen gençlere yol göstermeye çalışıyorum ama gördüğüm kadarıyla nafile.
Forum kullanıcısı olan mağdur arkadaş bir firma müşterisinden kullanım ücreti dışında para çekmişler neyin derdindesin tam olarak. Şikayet ettin adamı mutlu oldun mu? Eline bir şey geçti mi? Kendi konuşma tarzında sorun var kendine bak ilk önce. Kahramanlık mı yapacaksın filan yazıyorsun ? Gayet hakkını arıyor arkadaş ve mağdur olduğunu belirtip burada durumdan bahsediyor. Sen neyin kafasındasın? Tavsiyem acilen hayatına bir şeyler kat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom insanları kandırmakta çığır açıyor. Son faturamı ödedikten sonra TurkNet'e geçiş yapmıştım. Aboneliğimi iptal ettirme rağmen bana 1 ay sonrasında 347.99 TL fatura kesiyor. Asıl saçma olan şey şu ki son ödediğim fatura 430 TL idi. Elimde ekran görüntüsü de var ödediğim faturaların dekontları da var. Müşteri hizmetlerini arıyorum açmıyorlar. Online işlemlere girmeye çalışıyorum. Şifre göndermiyorlar giriş yapamıyorum. Bu kesilen tutar kurulum ücreti vs desem o da olamaz çünkü netspeedden geçiş yapmıştım kurulum yapmadım. 6 ay kullandım millenicom internetini simdi de geçen ay Turknet'e geçiş yapmıştım. Ne yapabilirim bilen birileri yardımcı olabilir mi?
Dostum tüketici mahkeme heyeti bunla ilgilenir mi bilmiyorum ama 2-3 kere şikayetim üzerine sorunlarımı çözmüşlüğü var deneyebilirsin şansını
 

Mechanist

80+ Silver
Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
3,947
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,131
Yaş
21
Konum
İstanbul
İsim
Sarp Yılmaz
Şu dolandırıcılık kelimesini ne kadar kolay kullanabiliyorsunuz? Firma bu konuyu görüp bir dava açsa al başına bela.
Okumadan insanlar sözleşmeyi onaylıyor diye dolandırıcılık yapmadıkları anlamına gelmiyor , yasal dolandırıcılık gibi düşün.
Namusluyum diyip bir ton parayı aklayan siyasetçiler gibi de düşünebilirsin.
daha çok örnek istersen söyle veririm.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
957,040
Mesajlar
8,681,286
Üyeler
150,992
Son üye
furkanefe.07
Top Bottom