Millenicom davet kodu verecek olan var mı ?

RGB Delisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,355
Millenicoma geçeceğim. Fiyatı cazip geldi. Türknet 700tl oldu. Peşin ödemeyeceğiz diye 500tl 12 ay peşin fırsatını kullanmadık. Millenicom çok cazip geldi. Komşumuz da kullanıyor memnun bayağı. Geçiş yapacağım. Kod lazım. Bekliyorum.

Millenicoma geçeceğim. Fiyatı cazip geldi. Türknet 700tl oldu. Peşin ödemeyeceğiz diye 500tl 12 ay peşin fırsatını kullanmadık. Millenicom çok cazip geldi. Komşumuz da kullanıyor memnun bayağı. Geçiş yapacağım. Kod lazım. Bekliyorum.
Komşunuzdan neden almıyorsunuz ki?

Hocam o çıkmayı düşünüyor bu ay 560TL diye çıktığında sorun olur mu bilemedik.
Bence sorun olmaz hepi topu başvuru aşamasında davetli kullanıcı olarak kullanılacak ancak forumdanda bakabilirsiniz tabi

Bence sorun olmaz hepi topu başvuru aşamasında davetli kullanıcı olarak kullanılacak ancak forumdanda bakabilirsiniz tabi
Hocam ben de öyle düşünüyorum da başka bir firmaya başvuru yapmış galiba onun kodu ile gelsem de o faydalanamayacak. Maksat hani birisi de faydalasından davet kodundan 1 ay ücretsiz kullansın istiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Millenicomdan indirimden yararlanmak isterseniz C3D4807D koduyla güncel olarak yararlabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,769
Üyeler
183,465
Son üye
Ygit_Ghan
Geri