Neler Yeni

Millenicom deneyimleriniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
Arkadaslar millenicom da deneyiminiz oldu mu. 1000mbps veren tek firma oldu. İnternette iç açıcı seyler yok bu firma hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mert Öztürk
Arkadaslar millenicom da deneyiminiz oldu mu. 1000mbps veren tek firma oldu. İnternette iç açıcı seyler yok bu firma hakkında
Yani fiber değil ama 85mbit paketini 3 yıldır stabil şekilde kullanıyorum bir problem yaşamadım. Olası kesintiler için mailden haber veriyolar. Biraz şans meselesi de olabilir ben çok memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani fiber değil ama 85mbit paketini 3 yıldır stabil şekilde kullanıyorum bir problem yaşamadım. Olası kesintiler için mailden haber veriyolar. Biraz şans meselesi de olabilir ben çok memnunum
Netspeed den memnunum. O yüzden tak diye gecmek istemiyorum. Netspeed 200 millenicom 1000mbps veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mert Öztürk
Netspeed den memnunum. O yüzden tak diye gecmek istemiyorum. Netspeed 200 millenicom 1000mbps veriyor
Açıkçası bana da millenicom harici kimse 85 vermiyodu aldığımda. 50yi falan geçmiyodu süperonline olsun ttnet olsun. Verdiler ve stabilitede vesaire problem yaşamadım.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Sercan Güre
ben de millenicom kullanıyorum 1000mbps gayet iyi hiç problem yaşamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
ben de millenicom kullanıyorum 1000mbps gayet iyi hiç problem yaşamadım
Sorun yasamaman gayet iyi de internette de hiç bir denge yok ya. Cok fazla giydirmisler memnun degiller. Alt yapi ile mi alakali acaba

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
YUSUF KAYA
bende türknetten geçtim 75 kimse vermiyordu geçtiğimden beri 1 2 kere kopma oldu oda binamdan kaynaklıymış destek talebinden sonraki gün birini göndertip yaptırdılar ücreti karşılığında (bina da sorun olduğu için ücreti karşılığı) onun dışında bir sorun yok şükür tavsiye ederim ama elbette şans mesekesi biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
bende türknetten geçtim 75 kimse vermiyordu geçtiğimden beri 1 2 kere kopma oldu oda binamdan kaynaklıymış destek talebinden sonraki gün birini göndertip yaptırdılar ücreti karşılığında (bina da sorun olduğu için ücreti karşılığı) onun dışında bir sorun yok şükür tavsiye ederim ama elbette şans mesekesi
Galiba sadece şansa kaliyor bu durumlar

Nezha

80+ Bronze
2 sene kullandım memnun kalmadım. 4 ayda bir gizli zam yaptılar. Zam yapılırken sms ile haber vermediler ama faturanız şu kadar diye sms atmasını biliyorlar. Neden gizli zam yapıyorsunuz diye aradım dediler gizli zam değil efendim faturanızda yazıyor bir sonraki ay artacağı dediler. Ben zaten milleni faturası kadar saçma bir fatura görmedim. Hangi faturada 8 madde var? Küçücük yazmışlar zam var diye. Otomatik ödemede zaten ben fatura okuyup ne yapayım.
Teknik destek, bilgilendirme ve zam konusunda saçmasapan bir iss. Hız olarak ise çoğu firmadan farkı yok. Ama çok net hatırlıyorum jitter sıkıntım olmuştu milleniden o nedenle ayrılmıştım.

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Millenicom'u Türk Telekom altyapısıyla 6-7 ay boyunca kullandım. Bu süre zarfında hız düşmesi ve bağlantı sorunlarını 2-3 kez yaşadım. Temsilcilerine asla ulaşamıyorsunuz, karşınızda muhatap bulmak neredeyse imkansız. Tam tutarı hatırlamıyorum ama internet üzerinde 200 TL olarak gördüğüm 100 Mbps tarifeye geçmiştim. 5-6 ay sonra bu fiyatı 300 TL'ye çıkardılar. Konuyla ilgili konuştuğumda, fiyatın güncel olmadığını ve sitenin güncellenmediğini söylediler. Daha sonra tekrar aradığımda, bir hata olduğunu belirttiler çünkü kendileri de ne yaptıklarını bilmiyolar. Bu sorunlardan sonra Superonline'a geri döndüm ve şu an her şey sorunsuz çalışıyor. Kesinlikle Millenicom'u tavsiye etmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
Millenicom'u Türk Telekom altyapısıyla 6-7 ay boyunca kullandım. Bu süre zarfında hız düşmesi ve bağlantı sorunlarını 2-3 kez yaşadım. Temsilcilerine asla ulaşamıyorsunuz, karşınızda muhatap bulmak neredeyse imkansız. Tam tutarı hatırlamıyorum ama internet üzerinde 200 TL olarak gördüğüm 100 Mbps tarifeye geçmiştim. 5-6 ay sonra bu fiyatı 300 TL'ye çıkardılar. Konuyla ilgili konuştuğumda, fiyatın güncel olmadığını ve sitenin güncellenmediğini söylediler. Daha sonra tekrar aradığımda, bir hata olduğunu belirttiler çünkü kendileri de ne yaptıklarını bilmiyolar. Bu sorunlardan sonra Superonline'a geri döndüm ve şu an her şey sorunsuz çalışıyor. Kesinlikle Millenicom'u tavsiye etmiyorum.
2 sene kullandım memnun kalmadım. 4 ayda bir gizli zam yaptılar. Zam yapılırken sms ile haber vermediler ama faturanız şu kadar diye sms atmasını biliyorlar. Neden gizli zam yapıyorsunuz diye aradım dediler gizli zam değil efendim faturanızda yazıyor bir sonraki ay artacağı dediler. Ben zaten milleni faturası kadar saçma bir fatura görmedim. Hangi faturada 8 madde var? Küçücük yazmışlar zam var diye. Otomatik ödemede zaten ben fatura okuyup ne yapayım.
Teknik destek, bilgilendirme ve zam konusunda saçmasapan bir iss. Hız olarak ise çoğu firmadan farkı yok. Ama çok net hatırlıyorum jitter sıkıntım olmuştu milleniden o nedenle ayrılmıştım.

Arastirmalarim sonucu ve sizlerin yorumlariyla cogunlukla milleni her türlü çakallık çukallığa başvuran bir firma. Nereden ne koparırsam mantığı

Nezha

80+ Bronze
Ayrıca taahhütsüz kullanmamıza rağmen yeni gelen benim ödediğimin yarısı kadar ödüyordu. Fiyatlandırma bu kadar saçma. E ben de gideyim 6 ayda bir netspeed geçeyim oradan tekrar milleni geçeyim.

Bir sıkıntı olduğunda ttnet ücretsiz destek veriyor altyapı kablo vs her neyse. Ttnetteysen binanın dışı onlara ait içi bize ait. Ama ben bu milleninin dandik elemanları yüzünden 30m cat6 kablo çektim boxtan modeme. Bana binanın iç kablolamasında sıkıntı parazit var dediler. Elektrikçi çağırın kablo çekin dışarıdan deneyin dediler. Sokağın boxı bizim binanın duvarında. 7-8 apartmana oradan gidiyor. Adam geldi ben merdiven getirmedim oraya çıkamam dedi kahvesini içti gitti. Milleni merkez de arayıp 350 lira faturanıza yansıyacak dedi puahahahaha. Konuştuklarımı buraya yazsam forumdan ban yerim. Ödemedim 350yi otomatik ödemeyi de anında sonlandırdım. Alabiliyorsanız icrayla alın dedim.
Ttneti aradım geldiler sorun boxta dedi adam boxtaki kablo nem almış 50cm kablo değiştirdi gitti adam 5dkda.
Olan 30m aldığım cat6 parasına oldu.

Son düzenleme:

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Arastirmalarim sonucu ve sizlerin yorumlariyla cogunlukla milleni her türlü çakallık çukallığa başvuran bir firma. Nereden ne koparırsam mantığı
Aynen öyle, Gizli zam yaparak insanları kandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Kimsenin bulaşmaması gereken bir firma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,734
Üyeler
165,884
Son üye
vdnjr26
Top Bottom