🔥İndirim POWERBOOST PBA4375 750W 80P VE 360MM SIVI SOĞUTMA 6500 TL

zoko kasaları satan firma bu diye biliyorum dolandırıcı değil yani

ha ürünlerin kalitesi nasıl bilmiyorum
Giriş seviye kasaları genelde uygun fiyat oluyor.
Bir defa fanlarda sorun çıkmıştı iletişim geçtim nezaketle çözdüler.

Kalite olarak değilde f/p olarak giriş seviyesi kasaları çok güzel.
Bu arada zoko markası için diyorum.

Bu firmadan bende Zoko Amiral modelini aldım, F/P ürünleri satan bi firma, havaleyi yaptım aynı gün kargomu verdiler. 1 gün sonra kargom sağlam bi şekilde tarafıma teslimedi.

Sadece kasayı 1500'e satsınlar alalım.

Hepsi fason üretiliyor. Firma sahibinin kendisiyle daha 2 gün önce konuştum. Patlama olasılığı yüksek

Hepsi fason üretiliyor. Firma sahibinin kendisiyle daha 2 gün önce konuştum. Patlama olasılığı yüksek
Çoğu marka zaten fason üretim yapıyor. Sırf bu yüzden kötülemek doğru değil. Neredeyse tüm modellerde Üretici belirsiz olduğundan dolayı yapılabilir ancak.

Örnegin Powerboost warrior 1000w gen5 modeli gayet kaliteli bir model. Üreticisi SAMA. O da fason lakin kaliteli.

Ha konudaki modele değinecek olursam iyi olacağını pek sanmıyorum. BST 550W modelini inceleyebilme şansım olmuştu berbat sayılmazdı ama kötüydü.

tam anlamıyla bomba bundle diyebilir miyiz
powerboost psu df radaint aio
Sıvı soğutma iyi bu arada. Radiantın bir üstü olan Twister 360mm modeli bir araştır. Radiantı ben kendimde kullandım. Psu konusunda zaten bende titizim bu tarz psular ne kadar iyi olursa olsun almıyorum.

Bu arada konu sahibi için cevap vereyim. Daha dün kasa aldım bugün geldi sistem topladım. Sorunsuz alış veriş yapabilirsin.

Çoğu marka zaten fason üretim yapıyor. Sırf bu yüzden kötülemek doğru değil. Neredeyse tüm modellerde Üretici belirsiz olduğundan dolayı yapılabilir ancak.

Örnegin Powerboost warrior 1000w gen5 modeli gayet kaliteli bir model. Üreticisi SAMA. O da fason lakin kaliteli.

Ha konudaki modele değinecek olursam iyi olacağını pek sanmıyorum. BST 550W modelini inceleyebilme şansım olmuştu berbat sayılmazdı ama kötüydü.
Benim kulşamdığım her şey fason fakst bu patlamayacağı anlamına gelmez. Oldukça kötü bir PSU sahibi bile önermiyor siz düşünün

Sıvı soğutma iyi bu arada. Radiantın bir üstü olan Twister 360mm modeli bir araştır. Radiantı ben kendimde kullandım. Psu konusunda zaten bende titizim bu tarz psular ne kadar iyi olursa olsun almıyorum.

Bu arada konu sahibi için cevap vereyim. Daha dün kasa aldım bugün geldi sistem topladım. Sorunsuz alış veriş yapabilirsin.
Twister modeli güzel farkı kaynaklarda da incelemelerini görüp alınır mı diye konu açmıştım fakat radiant 360 hakkında bir yazı inceleme yok diğer bir forumda radiant kullanan birinin birden fazla sistemde kullandığı ve hepsinde pompa arızası yaşadığını belirttiği yorumu var

Bu firmadan bende Zoko Amiral modelini aldım, F/P ürünleri satan bi firma, havaleyi yaptım aynı gün kargomu verdiler. 1 gün sonra kargom sağlam bi şekilde tarafıma teslimedi.
teşekkür ederim yorumlardan sonra sipariş verdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevabınız için teşekkür ederim instagramlarındaki arkadaşta referans olarak baya bir kanıt sundu. Sizinde dediğiniz gibi psu konusunda tereddütlüyüm onu uygun bir fiyata satıp corsair marka psu almayı düşünüyorum.

abi anlatamıyorum ben darkflash'ın dandik olmadığını. gerçekten insanlar fikirlerine ket vurmuşlar kırılmıyor algıları. aigo ve darkflash sıvı soğutmalar, kasalar, hava tipi soğutucular ve güç kaynakları(bence) gayet iyi. alınır kullanılır fiyatı iyiyse eğer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,666
Üyeler
183,455
Son üye
killlordi3
Geri