Neler Yeni

Millenicom Düşük Hız Alıyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Millenicom a geçtim. 46 mgbit hız alabildiğimi söylediler. Türk telekomu aradım alt yapım 48 MGBİT verebiliyor dedi.
Millenicom 35 lik pakete geçtim. Şu an 8 alıyorum. Bu düzelir mi ne yapmam lazım. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştığımda internet bağlantı süreciniz devam etmektedir diyor bağlamıyor.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Millenicom a geçtim. 46 mgbit hız alabildiğimi söylediler. Türk telekomu aradım alt yapım 48 MGBİT verebiliyor dedi.
Millenicom 35 lik pakete geçtim. Şu an 8 alıyorum. Bu düzelir mi ne yapmam lazım. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.

Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştığımda internet bağlantı süreciniz devam etmektedir diyor bağlamıyor.
Online işlemler üzerinden Ticket at

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bende 1 hafta önce geçtim 35 mbps pakete. Altyapım 100'e kadar destekliyormuş ama 13 mbps den yukarı çıkmıyor testlerde

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Türk telekom kullanıyorum orada da aynı şey. 100 kullanıyorum 200 veriyorum 55ten yukarı çıkmıyor. Türkiyenin internetinde bir şey var.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 1 hafta önce geçtim 35 mbps pakete. Altyapım 100'e kadar destekliyormuş ama 13 mbps den yukarı çıkmıyor testlerde
Online işlemler üzerinden Ticket at
Müşteri hizmetlerini aradığımda bu sefer ulaşabildim. Geçiş daha 1 saatlik olduğundan dolayı hat oturmamış. Gün içinde 35 e yakın hızlar alacaksınız dendi.

Güncelleme: yukarıdaki cevap beni tatmin etmediği bir kez daha aradım. Bu sefer daha bilgili biri geldi. Arıza kaydı oluşturdu.

@Furkan Karagülle sorunum kesin çözülür mü? Senin kodundan başvuru yapmıştım. Yani saa güvendik Furkaaan
Şaka yapıyorum. Ama kesin çözülür değil mi?

Son düzenleme:

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben talep açtım bir sorun bulunmamaktadır diye mesaj geldi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Müşteri hizmetlerini ara. Yasal kanunlara göre vaat edilen hızın en az %50 sinin karşılanması gerekiyor.
Eve gidince arayacağım okulda telefonları alıyorlar.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Müşteri hizmetlerini aradığımda bu sefer ulaşabildim. Geçiş daha 1 saatlik olduğundan dolayı hat oturmamış. Gün içinde 35 e yakın hızlar alacaksınız dendi.

Güncelleme: yukarıdaki cevap beni tatmin etmediği bir kez daha aradım. Bu sefer daha bilgili biri geldi. Arıza kaydı oluşturdu.

@Furkan Karagülle sorunum kesin çözülür mü? Senin kodundan başvuru yapmıştım. Yani saa güvendik Furkaaan
Şaka yapıyorum. Ama kesin çözülür değil mi?
Altyapıda sorun yoksa kesin çözülür.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sorun varsa ? Yani TT nin ve Millenicom un bana verdiği bilgi şu şekilde: Altyapınız 40 MGBİTe kadar karşılıyor.
Modemin ve internet kablon nedir, biliyor musun?

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Ben de millenicomda 2. yılımı doldurmak üzereyim ilk başlarda 54 download, 10-11 upload, 2 ping alırken şimdi sabit 48 download, 4.5 upload, 5 ping alıyorum. Uploadımdaki düşüşü kaç kere sorgulatırsam sorgulatıyım altyapı kaynaklıdır vs. diyip geçiştirdiler. Normalde paketim 50/8.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,853
Üyeler
164,922
Son üye
ersever.
Top Bottom