Neler Yeni

Yardım Millenicom internet firması iyi mi önerir misiniz? ?

Talha05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hilmi Talha
Ben türk Telekom internetini kullanıyordum ödediğim fiyata daha iyi internet hızları var o yüzden millenicom internetini geçmeyi planlıyorum ama nasıl bir firma bilgim yok kullanan arkadaşlar varsa memnunlarmı kullandıkları zaman diliminde ne gibi sorunlar yaşandı ve sizce millenicom 'a geçeyim mi tavsiye edermisiniz ?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Ben türk Telekom internetini kullanıyordum ödediğim fiyata daha iyi internet hızları var o yüzden millenicom internetini geçmeyi planlıyorum ama nasıl bir firma bilgim yok kullanan arkadaşlar varsa memnunlarmı kullandıkları zaman diliminde ne gibi sorunlar yaşandı ve sizce millenicom 'a geçeyim mi tavsiye edermisiniz ?
Millenicom'u son zamanlarda hiç önermiyorlar.Müşteri desteği,internet sıkıntıları vs.Ben de arada kalmıştım ve NetSpeed'e başvurdum.Fiyatlar makul ve verdiği hızlar güzel.Bence millenicom düşünmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom'u son zamanlarda hiç önermiyorlar.Müşteri desteği,internet sıkıntıları vs.Ben de arada kalmıştım ve NetSpeed'e başvurdum.Fiyatlar makul ve verdiği hızlar güzel.Bence millenicom düşünmeyin.
EDİT: Tabii ki oturduğunuz yere göre sorunlar değişebilir şans işi bana kalırsa.Kullanan arkadaşlar varsa daha iyi yorum yapabilirler.

Son düzenleme:

Talha05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hilmi Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EDİT: Tabii ki oturduğunuz yere göre sorunlar değişebilir şans işi bana kalırsa.Kullanan arkadaşlar varsa daha iyi yorum yapabilirler.
Şuanlık aklımda millenicom var ve evet biraz bazı şeyler şansla ilgli. Ama nasıl hizmet veriyorlar kullanan arkadaşlar varmı memnun mu ?

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Şuanlık aklımda millenicom var ve evet biraz bazı şeyler şansla ilgli. Ama nasıl hizmet veriyorlar kullanan arkadaşlar varmı memnun mu ?
Memnunum. Aralık - Şubat başı arası Bi bozdular kendilerini. Sorunlar kesintiler vs oluyordu. Ücret farkında fazlaydı aslında 30 TL falandı. Şimdi 17 TL en ucuz 100mbps e göre daha ucuz. Tabii taahhütsüz.

Hattımı gelip yenilediler.TT ekibi yolladılar elbette. İlgililer ve tek bir sorun bile yaşamadım 2 aydır.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Memnunum kanka internet kesintisi altyapı sağlayıcısı kaynaklıdır müşteri hizmetleri elinden geleni yapıyor

Talha05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hilmi Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Memnunum. Aralık - Şubat başı arası Bi bozdular kendilerini. Sorunlar kesintiler vs oluyordu. Ücret farkında fazlaydı aslında 30 TL falandı. Şimdi 17 TL en ucuz 100mbps e göre daha ucuz. Tabii taahhütsüz.

Hattımı gelip yenilediler.TT ekibi yolladılar elbette. İlgililer ve tek bir sorun bile yaşamadım 2 aydır.

Eywallah aga sağolasın

Memnunum kanka internet kesintisi altyapı sağlayıcısı kaynaklıdır müşteri hizmetleri elinden geleni yapıyor
Bende yeni geçmeyi planlıyordum acaba sıkıntı yaşanıyormu diye merak etmiş eywallah aga

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

Eywallah aga sağolasın

Bende yeni geçmeyi planlıyordum acaba sıkıntı yaşanıyormu diye merak etmiş eywallah aga
Rica ederim ne demek. Eğer hat altyapı iyiyse düşünmeden geçebilirsin. Pişman olmazsın. Fix 6ms gecikme alıyorum. İlk bağlattığımda 7-8ms arası gidip geliyordu.

ALİKLKN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammet Ali KALKAN
Bende çok memnunum sorunum olduğunda eve TT ekiplerini gönderip çözdüler 1 günde fiyat açısından da rakiplerine göre iyi ben herhangi bir sorun yaşamadım öneririm

Hefn

80+
Millenicom kullanıyorum, mutluyum.

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Türknet kullanıyorum öneririm sorunu çözme hızı olsun ilgileniyorlar baya turknet düşün derim altyapı sıkıntı varsa Telekom la alakalı oluyor zaten

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
2 sene kullandım. 1.5 sene sıkıntısızdı. son 6 ayda para bile ödemedim hatayı çözemediler kendi ekiplerinin yetersiz olduğunu düşünüyorum. TT ekibine zaten güven olmuyor geldik baktık diyorlar kimse gelmiyor. Kendi kablomu kendim çektim eve. 1 senedir kablonet kullanıyorum tık demedi.

Top Bottom