Neler Yeni

Millenicom kullanan varmı-nasıl ?

MEİSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Samet Yemenici
Millenicom kullanan arkadaşlara sorularım olacak

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Valla facebook reklamındaki gönderirinin altındaki yorumları okudum. Hepsinden rezalet akıyor. Herkes şikayetçiydi. Ama yazdıkları ne kadar doğru bilemem. Ben sadece orada gördüğümü sana aktarıyorum.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
bende taahhüt bitince millenicom düşünüyorum konuyu takipteyim.

MEİSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Samet Yemenici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla facebook reklamındaki gönderirinin altındaki yorumları okudum. Hepsinden rezalet akıyor. Herkes şikayetçiydi. Ama yazdıkları ne kadar doğru bilemem. Ben sadece orada gördüğümü sana aktarıyorum.
Her oparetörlerde o yorumları görürsün her gördüğümüze inanmamak gerekir

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Onur Koç
fiber kullanıyorum 35-3 ben memmunum bilgisayardan dolayı tam alamıyorum performansı ama ethernet kablosuyla baglı olduğum televizyonda çok rahat 1080p video/film/yayın izleyebiliyorum kasma yok pingi de lol west 75 alıyor diyebilirim

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Her oparetörlerde o yorumları görürsün her gördüğümüze inanmamak gerekir
Valla bir tane bile olumlu yorum yoktu. 5-10 tane neyse. Hepsi olumsuz yorumdu. Alacak olan sensin sen bilirsin.

MEİSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Samet Yemenici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiber kullanıyorum 35-3 ben memmunum bilgisayardan dolayı tam alamıyorum performansı ama ethernet kablosuyla baglı olduğum televizyonda çok rahat 1080p video/film/yayın izleyebiliyorum kasma yok pingi de lol west 75 alıyor diyebilirim
Peki bir arıza olduğunda ne kadar zaman diliminde hallediyorlar ?

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Onur Koç
reis 1 ocakta bağlattım arıza olmadı daha :D ama taahtüt falan yok iptal etme hakkın olduğu için biraz tehditkar konuşarak işleri hallettirebileceğini düşünüyorum

MEİSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Samet Yemenici
Tu
Alt yapı fiberse kullan. Ben kullanıyordum. Şimdi başka şehirdeyim dondurdum. Önceki gönderilerim de ayrıntılı mesajım var bakabilirsin
Turk Telekom fiber 73 mbps e kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tu
Alt yapı fiberse kullan. Ben kullanıyordum. Şimdi başka şehirdeyim dondurdum. Önceki gönderilerim de ayrıntılı mesajım var bakabilirsin
Turk Telekom fiber 73 mbps e kadar

reis 1 ocakta bağlattım arıza olmadı daha :D ama taahtüt falan yok iptal etme hakkın olduğu için biraz tehditkar konuşarak işleri hallettirebileceğini düşünüyorum
Türk Telekom fiber altyapı bulunuyor 73 mbps e kadar sitesinden sorgulattirdim 100 mbps paketi almayı düşünüyorum uygunmudur sence ?

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Ben tavsiye ederim kardeşim. Bendede Ttnet fiberdi. Gündelik olarak kullandım sorun yaşamadım hiç. Bunlar tabii ki benim tecrübelerim. Fiberde genelde hangisinde olursan ol pek sorun olmaz

MEİSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Samet Yemenici
Ben tavsiye ederim kardeşim. Bendede Ttnet fiberdi. Gündelik olarak kullandım sorun yaşamadım hiç. Bunlar tabii ki benim tecrübelerim. Fiberde genelde hangisinde olursan ol pek sorun olmaz
Peki ne kadar sürede kurulum gerçekleşiyor ?

K
Peki kurulum ne kadar sürede gerçeklesiyor ?

Ömer G.

80+
Merhaba ben millenicom kullanıyorum eğer altyapın yoksa hiç memnun olmazsın aslında altyapın olsa da memnun olmazsın mesela altyapım 16 mbps alıyor ama hayatım boyunca millenicomda sadece 10 görmüştüm oda saat 4 civarı falandı ve daha dün internet kesildi durduk yere reset falan 1 saat de onunla uğraştım yani hiç millenicom işine girmemeni öneririm umarım söylediklerim işine yaramıştır :)

Ve bırak 10 u 5 mbps bile alamıyorum bazenleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom